RTX4060 ve R5 5660 ile Assetto Corsa geç açılıyor ve kasıyor

İşletim sistemi
Windows 11

FneeX

Hectopat
Daha fazla  
RAM
16
Ekran kartı
RTX4060
Anakart
B450M A PRO MAX
İşlemci
R5 5600
Merhaba arkadaşlar, uzun zamandır Assetto Corsa oynuyorum ve bugün oyuna girerken yavaşlık yaşadım. Normalde 20 saniyede giren oyuna şu an 3 dakikada giriyor ve aşırı FPS düşmesi yaşıyorum. Oyunda hiçbir değişiklik yapmadım ve bilgisayarı açıp kapattım ama sorun devam ediyor. Bu sorunun sebebi ne olabilir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Deneyeceğim hocam.

WD Green 240GB.

0.1.79

Hocam sol veya Pure kullanıyor musunuz? Bu arada csp kullanıyorsanız oyunum modsuz(sadece araba yüklüyorum) demeyiniz. Csp bir eklentidir ve sol, Pure vb. post-processing filterlar oyunu yavaşlatabilir. Ayrıca trafik modu yüksek RAM ve yüksek işlemci ister. Eğer trafik modu oynuyorsanız.

Hocam sol veya Pure kullanıyor musunuz? Bu arada csp kullanıyorsanız oyunum modsuz(sadece araba yüklüyorum) demeyiniz. Csp bir eklentidir ve sol, Pure vb. post-processing filterlar oyunu yavaşlatabilir. Ayrıca trafik modu yüksek RAM ve yüksek işlemci ister. Eğer trafik modu oynuyorsanız.

Yok trafik modu değil trafik modu da oynadım böyle olmadı csp yi kurmuştum traffic için normal yarış oynuyorum şu an.

Dediklerimi deneyebilirsin hocam, aklıma başka bir şey gelmiyor. Content Manager modlarını sıfırlarsan ya da oyun dosyalarını doğrularsan düzelir diye düşünüyorum.

Hocam bir de Alt Tab yaptığımda HD tune gözüküyor küçüçük bir şekilde her yerde kapalı ama gözüküyor neden o?

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı