RTX4070s için hangi monitör alınmalı?

Bütçe
8k-11k

mervecroft

Kilopat
Merhaba, bir ekran satın almak istiyorum ama hangisini almalıyım bilmiyorum. Görüntü netliğine ve renklere çok takıntılıyım bu sebeple 4K olanlar çok cazip geliyor.
LoL dışında Valorant tarzı oyunlar oynamıyorum sadece hikaye tabanlı oyunlar oynuyorum elimde 8K var ama belki 10k fiyata çıkabilirim bana hem 8K fiyatında hem de 10k fiyatında ekran önerin. 4K olanlar ban çok cazip geliyor özellikle Dell s 2721qs 4K 60Hz.
Bu ekranlar dışında önerilerinize açığım.

8K arası.

10k arası.

Son düzenleyen: Moderatör:
O ekran kartı 4K beslemez. 2K bakın.

Evet pek çok soruda okumuştum ama dls ile oynayabilirim diye düşünmüştüm. Alacağım ekran 2K olabilir ama ekranlardan anlamadığım için hangisini almalıyım karar veremedim.

Bu monitörü önerecektim ve daha dün 7k idi fakat şuan 9k olmuş ama baya bir süre 7k'da durmuştu yani yine 7k olabilir olursa tavsiye ederim özelliklerine göre daha ucuz dün aldım.
belki yakın fiyata bulabilirim.

Kaliteli bir monitördür.

Evet pek çok soruda okumuştum ama dls ile oynayabilirim diye düşünmüştüm. Alacağım ekran 2K olabilir ama ekranlardan anlamadığım için hangisini almalıyım karar veremedim.

Belki yakın fiyata bulabilirim.

DLSS açsan bile, 12 GB VRAM, 4K için fazla az.

4080 den aşağısı 4K'da üzer. 2K candır

Kaliteli bir monitördür.

DLSS açsan bile, 12 GB VRAM, 4K için fazla az.

Dell G2724D ve Gigabyte G27Q iki ekranda hoş duruyor ama hangisine yönelmeliyim?
Netliğe ve renklerin canlılığına çok dikkat ediyorum ve genelde hikaye tabanlı oyunlar oynuyorum Assassin's Creed Odyssey, Tomb Raider, The Last of Us part i ve Horizon forbidden West gibi. Rekabetli olarak sadece League of Legends Valorant tarzı oyunları hiç sevmem.

4080 den aşağısı 4K'da üzer. 2K candır
10K bütçeye yönebilirsem bu ekranlardan en iyi olanını alabilirim.

Hikaye tabanlı yavaş oyunlarda bile 60fpsnin çok kötü göründüğü kanaatindayim, hele ki oyun mouse ile oynanacaksa. O yüzden kesinlikle 2560x1440 144hz monitörü tercih ederdim.

Dell G2724D ve Gigabyte G27Q iki ekranda hoş duruyor ama hangisine yönelmeliyim?
Netliğe ve renklerin canlılığına çok dikkat ediyorum ve genelde hikaye tabanlı oyunlar oynuyorum Assassin's Creed Odyssey, Tomb Raider, The Last of Us part i ve Horizon forbidden West gibi. Rekabetli olarak sadece League of Legends Valorant tarzı oyunları hiç sevmem.

10K bütçeye yönebilirsem bu ekranlardan en iyi olanını alabilirim.
Takip et düştüğünde al mesela, asus 19 temmuz ve 22 temmuz'da 8k'ya düşmüş. Aoc için bakacak olursak 12-18 temmuz arası 8.200 olmuş. Yakın tarihte düşüş yaşamışlar şuan fiyatları şişmiş halde, uygun bir fiyat analizi yapılıp alınabilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı