Rüyada Hz. İsa görmenin yorumu nedir?

Hangi Hristiyan'lık. Romanın uydurduğu hristiyanlıksa evet manastır ve Kilis'e onlarla birlikte ortaya çıkan ve hristiyanlığa temsiliyet kazandıran şeyler. Ama Kuran'ın anlattığı Hz. İsa motifinde haç, Kilis'e ve manastır yok. Muhtemelen izlediğiniz bir filmin ya da okuduğunuz bir kitabın etkisinde kalmış olabilirsiniz.

Hocam öyle olsa evet ama normalde çok din düşünen biri değilim izlememde yani o yüzden tuhafima gitti.

Rüyalara bu kadar anlam yüklemek, kafa yormak, hatta internette forumlarda paylaşmak falan bana çok yanlış geliyor. Rüyalar aklımızın bir oyunu zaten. Bu kadar takılacak bir şey yok, merak etmeyin peygamber ilan edilmediniz yani.

Vahiyle ilgili bir şey dedim mi? Kendi kendinize bir şeyler uydurmayın lütfen. Sadece fikir sahibi olmak istedim çünkü genelde islama mensup her genç gibi inanırım dini çok sorgulamam iyi de bir Müslüman değilim açıkçası.

Hem bilinç altının oyunu dememize kızıyorsun hem vahiy dememize kızıyorsun ne diyelim arada kalmış peygamber mi?

Savunduğun adamlar ülkenin en sert anayasasini getirdi şimdi basın özgürlüğün yoksa halkın sesi kısılıyorsa senin savunduğun adamlar yüzündendir.
Hayatımda daha saçma bir laf duymadım. Şimdi basın özgürlüğü kisitlaniyorsa halkın sesi kisiliyorsa hukumetin suçu değil de benim savundugum kişilerin suçu mu? Peki. Dönemin şartları ne gerektirdiyse o yapıldı ayrıca.

Hayatımda daha saçma bir laf duymadım. Şimdi basın özgürlüğü kisitlaniyorsa halkın sesi kisiliyorsa hukumetin suçu değil de benim savundugum kişilerin suçu mu? Peki. Dönemin şartları ne gerektirdiyse o yapıldı ayrıca.
Ahahahha milletin demokratik hakkı elinden alındı sözde atatürk mirasçısısınız.

Hem bilinç altının oyunu dememize kızıyorsun hem vahiy dememize kızıyorsun ne diyelim arada kalmış peygamber mi?
Kızmıyorum da peygamberle ne alakası var olayın taktınız peygambere başkalarına böyle mi vahiy geliyor bizim haberimiz yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı