Rüyamda annemin vefat ettiğini gördüm

569801

Hectopat
Katılım
21 Aralık 2021
Mesajlar
3.146
Makaleler
4
Çözümler
39
Çok korkunç ve üzücü bir rüyaydı. Aslında daha çok annemin öldükten sonra neler olacağını gördüm. Göğsümde olan sıkışmalar, ağlama ve sinir krizleri vs. Bazen YouTube'da cinayet videoları izlerim, hani çözülmüş ve anlatılan cinayet videoları var ya onlardan. Bu rüyayı gördüğüm gece uyumadan önce bu tarz bir video izlemiştim onunla ilgili olmasını umuyorum. Uyandığımda göğsümde bir ağrı vardı ek olarak. Allah kimseye böyle bir rüya gördürmesin arkadaşlar. Fena oluyorsunuz.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Çok korkunç ve üzücü bir rüyaydı. Aslında daha çok annemin öldükten sonra neler olacağını gördüm. Göğsümde olan sıkışmalar, ağlama ve sinir krizleri vs. bazen YouTube'da cinayet videoları izlerim, hani çözülmüş ve anlatılan cinayet videoları var ya onlardan. Bu rüyayı gördüğüm gece uyumadan önce bu tarz bir video izlemiştim onunla ilgili olmasını umuyorum. Uyandığımda göğsümde bir ağrı vardı ek olarak. Allah kimseye böyle bir rüya gördürmesin arkadaşlar. Fena oluyorsunuz.

Hocam ben bu rüyayı defalarca kez gördüm bir şey olmaz takmayın kafaya.
 
Rüyalara inanlardan değilsindir umarım. Tamamen psikolojik şeyler. Bende köpeğimin öldüğünü görüyorum bazen. Yatmadan önce yemek yemeyin :)
 

Geri
Yukarı