Rüyamda paralel evrene gittim

Halaxsi

Hectopat
Makaleler
2
Yer
Grove Street
Daha fazla  
Rüyamda paralel evrene gitmiştim. Orada benim evim direkt ayasofya ya da başka bir caminin yanındaydı. Ailem falan değişikti. Hatta paralel evrendeki değişik olan anneme 'ben nasıl bu paralel evrenden kurtulurum çok kötü' dediğimi hatırlıyorum rüyada. O da bir yere gitmen lazım gibi bir şey demişti. Gidip orada birini öldürüp Antarktika'ya gittiğimi hatırlıyorum. Sonra birilerini çağırıyordum tam o sırada uyandım. Garip bir rüyaydı ve size anlatmak istedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Rüyamda paralel evrene gitmiştim. Orada benim evim direkt ayasofya ya da başka bir caminin yanındaydı. Ailem falan değişikti. Hatta paralel evrendeki değişik olan anneme 'ben nasıl bu paralel evrenden kurtulurum çok kötü' dediğimi hatırlıyorum rüyada. O da bir yere gitmen lazım gibi bir şey demişti. Gidip orada birini öldürüp Antarktika'ya gittiğimi hatırlıyorum. Sonra birilerini çağırıyordum tam o sırada uyandım. Garip bir rüyaydı ve size anlatmak istedim.
Hocam üstünüz açılmıştır.

Ben genelde dizi gibi görüyorum, dün kaldığım yerden sonraki gece devam ediyor. Garip oluyor ama zevkli, sarıyor bir de, sonraki gün ne olacak diye merak etmiyor değilim. Tabii bunlar her gece olmuyor, bir dizi bitiyor 1-2 ay rüya görmüyorum, şimdi de o boşluklardan birindeyim. Bir başlasa da izlesem. 😀😁

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı