sasi Hectopat Katılım 31 Ekim 2021 Mesajlar 1.330 Çözümler 2 1 Ağustos 2022 #11 Deslow dedi: Psikolojik olarak öyle hissediyorsunuzdur. dediğiniz şeyin farklısı benim başıma da gelmişti rüyada, ve ısırdığı yerler acıyor gibi hissediyordum. Genişletmek için tıkla... Köpek elimi ısırınca oraya bir şok dalgası geliyor karıncalanmanın acıtan versiyonu gibi.
Deslow dedi: Psikolojik olarak öyle hissediyorsunuzdur. dediğiniz şeyin farklısı benim başıma da gelmişti rüyada, ve ısırdığı yerler acıyor gibi hissediyordum. Genişletmek için tıkla... Köpek elimi ısırınca oraya bir şok dalgası geliyor karıncalanmanın acıtan versiyonu gibi.
Thersha Kilopat Katılım 28 Ekim 2019 Mesajlar 242 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2022 #12 Bulunduğum yere nükleer bomba atılmıştı ve öldükten sonra Minecraft'taki ölüm ekranı gelmişti.
AlexaBliss Hectopat Katılım 18 Ağustos 2021 Mesajlar 736 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2022 #13 Thersha dedi: Bulunduğum yere nükleer bomba atılmıştı ve öldükten sonra Minecraft'taki ölüm ekranı gelmişti. Genişletmek için tıkla... Umarım yeniden doğa basmamışsındır.
Thersha dedi: Bulunduğum yere nükleer bomba atılmıştı ve öldükten sonra Minecraft'taki ölüm ekranı gelmişti. Genişletmek için tıkla... Umarım yeniden doğa basmamışsındır.
Thersha Kilopat Katılım 28 Ekim 2019 Mesajlar 242 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2022 #14 AlexaBliss dedi: Umarım yeniden doğa basmamışsındır. Genişletmek için tıkla... Basmıştım sanırım tam hatırlamıyorum.
AlexaBliss dedi: Umarım yeniden doğa basmamışsındır. Genişletmek için tıkla... Basmıştım sanırım tam hatırlamıyorum.
AlexaBliss Hectopat Katılım 18 Ağustos 2021 Mesajlar 736 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2022 #15 Thersha dedi: Basmıştım sanırım tam hatırlamıyorum. Genişletmek için tıkla... padfokasfkoaa
Sirius Blackw Picopat Katılım 4 Haziran 2022 Mesajlar 593 Makaleler 1 Çözümler 4 Yer Kuzey Atlantik 1 Ağustos 2022 #16 Bizim Mahallede şu jurassic parktaki uçan dinazorlar insanları kapıyordu.Neden gördüm nasıl gördüm bilmiyorum.
Bizim Mahallede şu jurassic parktaki uçan dinazorlar insanları kapıyordu.Neden gördüm nasıl gördüm bilmiyorum.
AlexFergusonHayranı Hectopat Katılım 1 Kasım 2020 Mesajlar 1.894 Çözümler 12 Yer Malatya 1 Ağustos 2022 #17 Deslow dedi: Rüyanızda gördüğünüz en garip veya en saçma şey neydi? Benimkisi bir siteye para yüklemiştim ve 1-2 saat sonra kartta ki tüm paramı harcamışlardı. Genişletmek için tıkla... Arkamdan biri beni sürekli izliyor gibiydi, gözümü açtım kardeşim gözlerini dikmiş bana bakıyordu XD. Korkudan yumruk atmıştım çocuğa.
Deslow dedi: Rüyanızda gördüğünüz en garip veya en saçma şey neydi? Benimkisi bir siteye para yüklemiştim ve 1-2 saat sonra kartta ki tüm paramı harcamışlardı. Genişletmek için tıkla... Arkamdan biri beni sürekli izliyor gibiydi, gözümü açtım kardeşim gözlerini dikmiş bana bakıyordu XD. Korkudan yumruk atmıştım çocuğa.
Deslow Hectopat Katılım 17 Mart 2021 Mesajlar 208 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2022 #18 AlexFergusonHayranı dedi: Arkamdan biri beni sürekli izliyor gibiydi, gözümü açtım kardeşim gözlerini dikmiş bana bakıyordu XD. Korkudan yumruk atmıştım çocuğa. Genişletmek için tıkla... O da iyimiş hocam.
AlexFergusonHayranı dedi: Arkamdan biri beni sürekli izliyor gibiydi, gözümü açtım kardeşim gözlerini dikmiş bana bakıyordu XD. Korkudan yumruk atmıştım çocuğa. Genişletmek için tıkla... O da iyimiş hocam.
AlexaBliss Hectopat Katılım 18 Ağustos 2021 Mesajlar 736 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2022 #19 Rüyasını kontol edebilen var mı peki?
Yahya Nuroğlu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Nisan 2020 Mesajlar 5.494 Makaleler 1 Çözümler 19 1 Ağustos 2022 #20 AlexaBliss dedi: Rüyasını kontrol edebilen var mı peki? Genişletmek için tıkla... Bir kereliğine kontrol edebilmiştim. Camdan düşerken birden kollarımı sallayarak uçmaya başlamıştım. Sonra elim bir yere çarpmıştı. Uyandığımda fark etmiştim ki anneme sağlam bir tokat atmışım
AlexaBliss dedi: Rüyasını kontrol edebilen var mı peki? Genişletmek için tıkla... Bir kereliğine kontrol edebilmiştim. Camdan düşerken birden kollarımı sallayarak uçmaya başlamıştım. Sonra elim bir yere çarpmıştı. Uyandığımda fark etmiştim ki anneme sağlam bir tokat atmışım