A AALİHANN Femtopat Katılım 26 Ocak 2024 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2024 #1 Windows'u USB'ye ISO olarak yazdıracakken bu hatayı alıyorum.
TheCrashAdmin Decapat Katılım 24 Mart 2023 Mesajlar 220 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2024 #2 AALİHANN dedi: Windows'u USB'ye ISO olarak yazdıracakken bu hatayı alıyorum. Genişletmek için tıkla... Windows Defender'da klasör koruması gibi bir şeyin açık olması gerekiyor onu kapatırsanız düzelecektir.
AALİHANN dedi: Windows'u USB'ye ISO olarak yazdıracakken bu hatayı alıyorum. Genişletmek için tıkla... Windows Defender'da klasör koruması gibi bir şeyin açık olması gerekiyor onu kapatırsanız düzelecektir.
A AALİHANN Femtopat Katılım 26 Ocak 2024 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mart 2024 #3 TheCrashAdmin dedi: Windows Defender'da klasör koruması gibi bir şeyin açık olması gerekiyor onu kapatırsanız düzelecektir. Genişletmek için tıkla... Eyvallah düzeldi.
TheCrashAdmin dedi: Windows Defender'da klasör koruması gibi bir şeyin açık olması gerekiyor onu kapatırsanız düzelecektir. Genişletmek için tıkla... Eyvallah düzeldi.
TheCrashAdmin Decapat Katılım 24 Mart 2023 Mesajlar 220 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mart 2024 #4 AALİHANN dedi: Eyvallah düzeldi. Genişletmek için tıkla... Çözüldü olarak işaretlerseniz sevinirim hocam.
AALİHANN dedi: Eyvallah düzeldi. Genişletmek için tıkla... Çözüldü olarak işaretlerseniz sevinirim hocam.