Rufus flash belleğimi bozdu

mhrkydln

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba, bugün Rufus adlı program ile USB format diski oluşturmak istedim.

Çeşitli formatlama yöntemleri denedim diskpart, Aeomeı Partition vb. Ayrıca daha önceden bu tarz sorunları yaşamış olan arkadaşların çözümlerini denemeye çalıstım.

AlcorMP linklerini denedim ancak ekranda flash diskim görünmedi. Sizden yardım talep ediyorum teşekkürler.

[USER=3728]@Murat5038[/USER] hocam yardımcı olursanız çok memnun olurum
Aygıt yöneticisi ve bilgisayarım ekte.

Dosya Ekleri

• rufus.PNG
    8,7 KB · Görüntüleme: 131
  • biçimlendirme.PNG
    2 KB · Görüntüleme: 175
Dosya gezgninden biçimlendir.

Dosya Ekleri

• Ek Açıklama 2020-04-10 212955.jpg
    202,7 KB · Görüntüleme: 190
O zaman disk bozuk.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
bu video işine yarar.

Bu videoda flash'ın kaç gb olduğu vs. gösteriyor aygıt yöneticisinde fakat bende aygıt yöneticisinde medya yok olarak gösteriyor çıkarılabilir disk kısmında ama flashta donanımsal olarak sıkıntı olmadığını anlıyorum yani bilgisayar flashı görüyor fakat okuyamıyor rufustan sonra oldu flash'ı çıkarınca çıkarılabilir disk kayboluyor. takınca geri geliyor fakat 0 byte ve medya yok olarak
Arkadaşlar cmd diskpartta baktığımda da ekte flash takılıyken(1) flash çıkarttığımda(2) bu şekilde oluyor bilgisayarın flashı gördüğü fakat okuyamadığını düşünüyorum.

Dosya Ekleri

• diskpart.PNG
    11,6 KB · Görüntüleme: 172
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…