Yaser Koca Megapat Katılım 20 Nisan 2015 Mesajlar 106 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ekim 2017 #1 Merhaba arkadaşlar. Ben bugün Rufus adlı yazılım ile rehberi izleyerek format diski oluştururken hata verdi, bölünme ile ilgili. Sonra tekrar denedim ve USB bellek artık bilgisayarımda gözükmüyor. Ne yapmalıyım? Lütfen yardım edin. Son düzenleyen: Moderatör: 31 Ekim 2017
Merhaba arkadaşlar. Ben bugün Rufus adlı yazılım ile rehberi izleyerek format diski oluştururken hata verdi, bölünme ile ilgili. Sonra tekrar denedim ve USB bellek artık bilgisayarımda gözükmüyor. Ne yapmalıyım? Lütfen yardım edin.
Mirdem Kilopat Katılım 20 Mart 2014 Mesajlar 261 Yer Denizli Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ekim 2017 #2 Diskiniz Disk Yöneticisinde görünüyor mu? Ayrıca aşağıda ki çözümü de deneyebilir misiniz? XTRTX dedi: Başka bir usb takınca aynısı oluyormu ? Yanı cd romun acılıyomu .Usb yi biçimlendir sorun cozulur Başlat Çalıştır (çalıştır yoksa, windows tuşu + r) Cmd Diskpart List disk Select disk 1 (buradaki numara değişebilir, o yüzden list disk komutunda hangisi flash’ın ise onu seç, genelde 1 olur) Clean Create partition primary Select partition 1 Active Assign Bu işlemleri uygula ve artık kullanabılırsın sorunun cozulur. Genişletmek için tıkla...
Diskiniz Disk Yöneticisinde görünüyor mu? Ayrıca aşağıda ki çözümü de deneyebilir misiniz? XTRTX dedi: Başka bir usb takınca aynısı oluyormu ? Yanı cd romun acılıyomu .Usb yi biçimlendir sorun cozulur Başlat Çalıştır (çalıştır yoksa, windows tuşu + r) Cmd Diskpart List disk Select disk 1 (buradaki numara değişebilir, o yüzden list disk komutunda hangisi flash’ın ise onu seç, genelde 1 olur) Clean Create partition primary Select partition 1 Active Assign Bu işlemleri uygula ve artık kullanabılırsın sorunun cozulur. Genişletmek için tıkla...
Yaser Koca Megapat Katılım 20 Nisan 2015 Mesajlar 106 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Kasım 2017 #3 Teşekkür ederim format attıktan sonra taktığımda Windows kendisi düzeltti.