O ozzezsmtx Zeptopat Katılım 18 Ekim 2023 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ekim 2023 #11 Kokona Shiki dedi: @ozzezsmtx Guncel yeni bir sisteme sahipsen ilk tiki kaldirabilirsin, o secenek daha eski sistemler icin. Genişletmek için tıkla... %96.7'de kaldı, ilerlemiyor. Nedeni ne olabilir?
Kokona Shiki dedi: @ozzezsmtx Guncel yeni bir sisteme sahipsen ilk tiki kaldirabilirsin, o secenek daha eski sistemler icin. Genişletmek için tıkla... %96.7'de kaldı, ilerlemiyor. Nedeni ne olabilir?
Kokona Shiki Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Ekim 2018 Mesajlar 12.735 Makaleler 7 Çözümler 113 18 Ekim 2023 #12 ozzezsmtx dedi: %96.7'de kaldı, ilerlemiyor. Nedeni ne olabilir? Genişletmek için tıkla... USB ile alakali bir problem olabilir.
ozzezsmtx dedi: %96.7'de kaldı, ilerlemiyor. Nedeni ne olabilir? Genişletmek için tıkla... USB ile alakali bir problem olabilir.
O ozzezsmtx Zeptopat Katılım 18 Ekim 2023 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ekim 2023 #13 @Kokona Shiki Burada yapmam gereken bir şey var mı?
S Shywies Femtopat Katılım 16 Ekim 2023 Mesajlar 186 Çözümler 1 18 Ekim 2023 #14 ozzezsmtx dedi: @Kokona Shiki Burada yapmam gereken bir şey var mı? Genişletmek için tıkla... Biraz daha bekle. Yazdirma islemi yapilirken baska bir sey ile ugrasma.
ozzezsmtx dedi: @Kokona Shiki Burada yapmam gereken bir şey var mı? Genişletmek için tıkla... Biraz daha bekle. Yazdirma islemi yapilirken baska bir sey ile ugrasma.
Kokona Shiki Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Ekim 2018 Mesajlar 12.735 Makaleler 7 Çözümler 113 18 Ekim 2023 #15 ozzezsmtx dedi: @Kokona Shiki Burada yapmam gereken bir şey var mı? Genişletmek için tıkla... Hazir yazisini gorene kadar hayir, sadece bekle.
ozzezsmtx dedi: @Kokona Shiki Burada yapmam gereken bir şey var mı? Genişletmek için tıkla... Hazir yazisini gorene kadar hayir, sadece bekle.
O ozzezsmtx Zeptopat Katılım 18 Ekim 2023 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ekim 2023 #16 @Kokona Shiki Bios kısmında Overclocking bölümünde CPU: OC unavailable GPU: 0.0Ghz (On) Memory: OC unavailable kısmıyla karşılaştım az önce. Normal mi?
@Kokona Shiki Bios kısmında Overclocking bölümünde CPU: OC unavailable GPU: 0.0Ghz (On) Memory: OC unavailable kısmıyla karşılaştım az önce. Normal mi?
Kokona Shiki Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Ekim 2018 Mesajlar 12.735 Makaleler 7 Çözümler 113 18 Ekim 2023 #17 ozzezsmtx dedi: @Kokona Shiki Bios kısmında Overclocking bölümünde CPU: OC unavailable GPU: 0.0Ghz (On) Memory: OC unavailable kısmıyla karşılaştım az önce. Normal mi? Genişletmek için tıkla... Laptop kullaniyorsan BIOS uzerinden OC secenekleri kapatilmistir normaldir.
ozzezsmtx dedi: @Kokona Shiki Bios kısmında Overclocking bölümünde CPU: OC unavailable GPU: 0.0Ghz (On) Memory: OC unavailable kısmıyla karşılaştım az önce. Normal mi? Genişletmek için tıkla... Laptop kullaniyorsan BIOS uzerinden OC secenekleri kapatilmistir normaldir.