Ruhsal ve bedensel olarak yalnizim

rwxys

Yoctopat
Daha fazla  
Yaklaşık 3 senedir hem bedensel hem ruhsal olarak yalnızım. Arkadaşım yok, açıktan okul okuyorum. Sadece spora gidip geliyorum. Flörtüm oluyor, durduk yere engelliyorum; hiçbir sebep yokken kimseyi sevemiyorum. Çok kötü bir durumdayım. Küçüklüğümden beri hep yalnız birisiydim, hiçbir zaman sevilmedim. Ailemin umurunda bile değilim. Tek aktivitem spor, başka hiçbir şey yok. Bu durumdan aşırı derece sıkıldım. Akıl sağlığımı kaybetmek üzereyim, halime de üzülüyorum. Kimseye aşık olamıyorum, sevemiyorum. Ne yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Dövüş sporlarından herhangi birine yazıl. Judo, kickbox, box, muay thai, jiu jitsu, güreş aklına ne geldiyse. Bu tür sporlar stres atmada rahatlamada o kadar işe yarıyor ki. Devamlı gidersen kuş gibi oluyorsun. Bence senin sorunun boş durmak. İnsanda meşgale olmazsa diğer şeyler boş. Bu sporlardan birine yazılırsan hem özgüvenin olur, ruhun rahatlar, yeni bir ortam, yeni arkadaşların olur hem de bu işlerde ilerlersen müsabakalara çıkarsın bir amacın olmuş olur. Kim bilir ilerde kariyer bile yaparsın yaşın gençse. Emin ol biraz deneyince endişelendiğin şeylerin ne kadar önemsiz şeyler olduğunu anlayıp gülüp geçeceksin, tabii rekabetçi bir ruhun varsa...

Bu şey gibi
Kız:beni niye kimse sevmiyor ben kötü biri miyim.
Erkek: Merhaba tanışalım mı?
Kız: Sende kimsin seni hiç sevmedim tanışmak istemiyorum.
Tekrar kız: Beni kimse sevmiyor sanırım depresyona gireceğim.

Yaklaşık 3 senedir hem bedensel hem ruhsal olarak yalnızım. Arkadaşım yok, açıktan okul okuyorum. Sadece spora gidip geliyorum. Flörtüm oluyor, durduk yere engelliyorum; hiçbir sebep yokken kimseyi sevemiyorum. Çok kötü bir durumdayım. Küçüklüğümden beri hep yalnız birisiydim, hiçbir zaman sevilmedim. Ailemin umurunda bile değilim. Tek aktivitem spor, başka hiçbir şey yok. Bu durumdan aşırı derece sıkıldım. Akıl sağlığımı kaybetmek üzereyim, halime de üzülüyorum. Kimseye aşık olamıyorum, sevemiyorum. Ne yapmalıyım?
Kötü eleştirileri ciddiye al.

Dost acı söyler demişler ancak ilk önce birkaç öneride bulunayım sonra hatalarını söyleyeyim. Hocam ilk olarak bence bir hedefiniz yok gibime geliyor, kendinize ileride yapmak istediğiniz ve yaptığınızda kesinlikle mutlu olabileceğiniz erişilmesi imkansız olmayan ama zor olan bir hedef koyun ve bu yolda ilerleyin. Bu yolda ilerlediğiniz her adım sizi mutlu edecektir. Yalnızlık konusunda ver Instagram veya Discord takılalım nasıl istersen :D. Ama yüz yüze birilerini arıyorsan bence spor salonu bunun için en ideal yer. Etrafına bak, yaşıtın 1-2 kişiyi gözüne kestir. Çaktırmadan yanına git "kral kaç setin kaldı" diye sor o sırada sohbet başlat "hangi okuldasın, nerede oturuyorsun, ne kadardır buradasın" falan diye. Böyle böyle dostluklar oluşuyor zaten. Gelelim eleştiri kısmına. Öncelikle eleştiriye açıksındır umarım yoksa gelişemezsin. Yazdığına göre "durduk yere engelliyorum" demişsin. Bu konuda senin yalnızlığını geçtim yaptığın etik olarak da çok yanlış bir şey. Engellediğin kişi iyi biriyse kızın aklına "acaba yanlış bir şey mi yaptım? Neden engelledi?" gibi birçok soru takılacak ve yanlış hiçbir şey yapmamasına rağmen siz onu engellediğiniz için sizin yüzünüzden kötü düşünceler gelecek kızın aklına. Ve üstüne kızı engelledikten sonra sevilmiyorum/yalnızım diyemezsiniz hocam. Size yakınlaşmaya çalışan kişileri ters çevirmeyin eğer niyetleri kötü değilse. Birkaç ekstra hobi de önereyim sana. Film izle mutlaka interstellar, zindan adası, esaretin bedeli gibi filmlerle başlarsan filmlere olan merağın artacaktır. Onun haricinde spor yapıyorum diyorsun istersen bir spor hesabı açabilirsin YouTube veya Instagram da bakarsın senin videolarından biceps basıyorum :) hem para da kazanırsın hem de senin için iyi bir uğraş olur. Biraz fazla yazmışım sanırım neyse okuduysan eyvallah brom emin ol geçer gider bu günler de kal sağlıcakla.

Durduk yere engellerseniz sevilmezsiniz tabii hocam ne bekliyordunuz anlamadım. Şans vermiyorsunuz ki sevsinler.

Dost acı söyler demişler ancak ilk önce birkaç öneride bulunayım sonra hatalarını söyleyeyim. Hocam ilk olarak bence bir hedefiniz yok gibime geliyor, kendinize ileride yapmak istediğiniz ve yaptığınızda kesinlikle mutlu olabileceğiniz erişilmesi imkansız olmayan ama zor olan bir hedef koyun ve bu yolda ilerleyin. Bu yolda ilerlediğiniz her adım sizi mutlu edecektir. Yalnızlık konusunda ver Instagram veya Discord takılalım nasıl istersen :D. Ama yüz yüze birilerini arıyorsan bence spor salonu bunun için en ideal yer. Etrafına bak, yaşıtın 1-2 kişiyi gözüne kestir. Çaktırmadan yanına git "kral kaç setin kaldı" diye sor o sırada sohbet başlat "hangi okuldasın, nerede oturuyorsun, ne kadardır buradasın" falan diye. Böyle böyle dostluklar oluşuyor zaten. Gelelim eleştiri kısmına. Öncelikle eleştiriye açıksındır umarım yoksa gelişemezsin. Yazdığına göre "durduk yere engelliyorum" demişsin. Bu konuda senin yalnızlığını geçtim yaptığın etik olarak da çok yanlış bir şey. Engellediğin kişi iyi biriyse kızın aklına "acaba yanlış bir şey mi yaptım? Neden engelledi?" gibi birçok soru takılacak ve yanlış hiçbir şey yapmamasına rağmen siz onu engellediğiniz için sizin yüzünüzden kötü düşünceler gelecek kızın aklına. Ve üstüne kızı engelledikten sonra sevilmiyorum/yalnızım diyemezsiniz hocam. Size yakınlaşmaya çalışan kişileri ters çevirmeyin eğer niyetleri kötü değilse. Birkaç ekstra hobi de önereyim sana. Film izle mutlaka interstellar, zindan adası, esaretin bedeli gibi filmlerle başlarsan filmlere olan merağın artacaktır. Onun haricinde spor yapıyorum diyorsun istersen bir spor hesabı açabilirsin YouTube veya Instagram da bakarsın senin videolarından biceps basıyorum :) hem para da kazanırsın hem de senin için iyi bir uğraş olur. Biraz fazla yazmışım sanırım neyse okuduysan eyvallah BROM emin ol geçer gider bu günler de kal sağlıcakla.

Hocam değerli yorumun için teşekkür ediyorum ben sevilmek istemiyorum aslında yani nasıl diyeyim bunalıyorum aşırı derecede sıkılıyorum ortaokulda lisede çok dışlanan birisiydim ve lisede açığa geçtim evet YouTube hesabi açmak istiyorum aklımda var hedefim olarak bir hedefim yok yani ben kendimde bir gelecek göremiyorum çok depresif biriyim bir tane arkadaşım vardı beni dinlerdi surekli oyun girerdik eğlenirdik sevgili yapti engelledi beni kimseye anlatacak bir şeyde kalmadı buraya yöneliyim dedim kızında engelini açmayı düşünüyorum ama kıza ne diyeceğim bu sefer oda ayrı bir konu kız büyük ihtimalle küfür edip engeller :) benim ruhum ölü gibi hocam kimseye aşık olamıyorum sevemiyorum güvenemiyorum ne yapacağımı bilmiyorum sevilmek istemiyorum dedim evet ama kalbimde sevgi istiyor bir yandan bir saçım okşansın sarılıyım elini tutuyım istiyorum sarılmayı unuttum o derece :)

Durduk yere engellerseniz sevilmezsiniz tabii hocam ne bekliyordunuz anlamadım. Şans vermiyorsunuz ki sevsinler.

Hocam güvenemiyorum kimseye güvenemiyorum sevilmek istemiyorum ama kalbim bir yandan istiyor saçmalık evet biliyorum ama bir bakmışım engellemişim aşırı kötü durumdayım.

Dövüş sporlarından herhangi birine yazıl. Judo, kickbox, box, Muay Thai, jiu jitsu, güreş aklına ne geldiyse. Bu tür sporlar stres atmada rahatlamada o kadar işe yarıyor ki. Devamlı gidersen kuş gibi oluyorsun. Bence senin sorunun boş durmak. İnsanda meşgale olmazsa diğer şeyler boş. Bu sporlardan birine yazılırsan hem özgüvenin olur, ruhun rahatlar, yeni bir ortam, yeni arkadaşların olur hem de bu işlerde ilerlersen müsabakalara çıkarsın bir amacın olmuş olur. Kim bilir ileride kariyer bile yaparsın yaşın gençse. Emin ol biraz deneyince endişelendiğin şeylerin ne kadar önemsiz şeyler olduğunu anlayıp gülüp geçeceksin, tabii rekabetçi bir ruhun varsa...

Değerli yorumun için teşekkürler hocam evet küçükken kickboxa giderdim zevkliydi tekrardan yazılmayı düşünüyorum.

Hocam değerli yorumun için teşekkür ediyorum ben sevilmek istemiyorum aslında yani nasıl diyeyim bunalıyorum aşırı derecede sıkılıyorum ortaokulda lisede çok dışlanan birisiydim ve lisede açığa geçtim evet YouTube hesabi açmak istiyorum aklımda var hedefim olarak bir hedefim yok yani ben kendimde bir gelecek göremiyorum çok depresif biriyim bir tane arkadaşım vardı beni dinlerdi surekli oyun girerdik eğlenirdik sevgili yapti engelledi beni kimseye anlatacak bir şeyde kalmadı buraya yöneliyim dedim kızında engelini açmayı düşünüyorum ama kıza ne diyeceğim bu sefer oda ayrı bir konu kız büyük ihtimalle küfür edip engeller :) benim ruhum ölü gibi hocam kimseye aşık olamıyorum sevemiyorum güvenemiyorum ne yapacağımı bilmiyorum sevilmek istemiyorum dedim evet ama kalbimde sevgi istiyor bir yandan bir saçım okşansın sarılıyım elini tutuyım istiyorum sarılmayı unuttum o derece :)

Hocam güvenemiyorum kimseye güvenemiyorum sevilmek istemiyorum ama kalbim bir yandan istiyor saçmalık evet biliyorum ama bir bakmışım engellemişim aşırı kötü durumdayım.

Değerli yorumun için teşekkürler hocam evet küçükken kickboxa giderdim zevkliydi tekrardan yazılmayı düşünüyorum.
Hastasınız hocam. En yakın zamanda psikoloğa gidin. Bipolar veya benzeri bir sorununuz vardır muhtemelen.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı