Runeterra evreni neden dandikleşti

Kötüden kastım, Sylas, Viktor, Lissandra, Pyke, viego, Aurelion Sol, Brand, Zed, vb. hikayede gerçekten kötü olan tek bir kısım var o da noxus.

Aatrox, Jax, Kindred'in hikayeside güzeldir. Seraphine ve birkaç karakterin daha hikayeleri gerçekten berbat.

Kötüden kastım, Sylas, Viktor, Lissandra, Pyke, viego, Aurelion Sol, Brand, Zed, vb. hikayede gerçekten kötü olan tek bir kısım var o da noxus.
Morde saf kötülük ve o dediğini yapsalar bir anlamı olmaz kötü adamın her zaman bir motivasyonu olmalı.
3-5 çapulcu kim?
Senna, Lucian, Akshan, Olaf, Rengar, Vayne, Graves.

Morde saf kötülük ve o dediğini yapsalar bir anlamı olmaz kötü adamın her zaman bir motivasyonu olmalı.

Senna, Lucian, akshan, Olaf, Rengar, Vayne, Graves.

Morde de noxusa dahil. Kötünün amacı dünyayı ele geçirmek. Karakterleri siyah ve beyaz yapıp hangisinin neden siyah neden beyaz olduğunu açıklamak yerine gri karakterler üretip kişinin kendi düşüncelerine göre yorumlayabilmesinin sağlamak daha mantıklı ama dandik işte dandik evren.

Morde Noxus'a dahil değil eski bir Noxus'lu ve başta LB olmak üzere tüm Noxus Morde'ye düşman. Morde sadece kendi tarafında. Ayrıca saydığın karakterler zaten Gri.

Morde Noxus'a dahil değil eski bir Noxus'lu ve başta lb olmak üzere tüm noxus Morde'ye düşman. Morde sadece kendi tarafında. Ayrıca saydığın karakterler zaten gri.

Morde noxuslu. İster düşman olsun ister dost. Sylas'ta demacialı aynı şekilde. Griden kastım ölmemek için öldürmektir. Mesela VI gri bir karakter eğil. Gri bir karakter değil çünkü şu an barış için çabalıyor. Ama Zaun'da yaşadığı zamanlarda gri bir karakterdi çünkü zaunda ölmemek için öldürmek zorundasın. Mesela Bilgewater'da kanun yok oradaki insanlar kötü mü? Ying-yangı düşün her kötülüğün içinde bir iyilik ve her iyiliğin içinde bir kötülük vardır ama hiçbiri gri değildir.
Kötülük için sebepleri olması bir karakteri gri yapmaz.

Ying-yangı düşün her kötülüğün içinde bir iyilik ve her iyiliğin içinde bir kötülük vardır ama hiçbiri gri değildir.
Onu benimseyenler Kinkou Tarikatı başlarındaki Shen ise Ying-Yang'ın vücut bulmuş hâli.
Denge bozulacağı bir an olursa iyi birini de öldürebiliyor kötü birini de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…