GG PLAYER Hectopat Katılım 24 Şubat 2021 Mesajlar 459 Çözümler 4 2 Ocak 2022 #11 Cyberbug 2077 dedi: Hocam teşekkür ederim ama hızlı tarama yaptım tam taramayla arasında bir fark var mıdır? Genişletmek için tıkla... Hocam hızlı tarama genellikle virüslerin saklandığı yerlere bakar. Eğer bir sorun olursa tam tarama istenir yani temiz.
Cyberbug 2077 dedi: Hocam teşekkür ederim ama hızlı tarama yaptım tam taramayla arasında bir fark var mıdır? Genişletmek için tıkla... Hocam hızlı tarama genellikle virüslerin saklandığı yerlere bakar. Eğer bir sorun olursa tam tarama istenir yani temiz.
Cyberbug 2077 Hectopat Katılım 30 Aralık 2020 Mesajlar 1.456 Makaleler 1 Çözümler 10 2 Ocak 2022 #12 GG PLAYER dedi: Hocam hızlı tarama genellikle virüslerin saklandığı yerlere bakar. Eğer bir sorun olursa tam tarama istenir yani temiz. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam çok teşekkür ederim bir şey olmuş mudur diye çok kafaya takmıştım. gumush dedi: İndirmeyi reddetmişse sorun olmaz. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam o uyarıyı verdikten sonra 'aynı dosya engellendi' diye bir uyarı daha geldi teşekkür ederim
GG PLAYER dedi: Hocam hızlı tarama genellikle virüslerin saklandığı yerlere bakar. Eğer bir sorun olursa tam tarama istenir yani temiz. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam çok teşekkür ederim bir şey olmuş mudur diye çok kafaya takmıştım. gumush dedi: İndirmeyi reddetmişse sorun olmaz. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam o uyarıyı verdikten sonra 'aynı dosya engellendi' diye bir uyarı daha geldi teşekkür ederim
B BlokJ Kilopat Katılım 25 Şubat 2019 Mesajlar 58 2 Ocak 2022 #13 Cyberbug 2077 dedi: Tamam hocam çok teşekkür ederim bir şey olmuş mudur diye çok kafaya takmıştım. Tamam hocam o uyarıyı verdikten sonra 'aynı dosya engellendi' diye bir uyarı daha geldi teşekkür ederim Genişletmek için tıkla... Hocam test amaçlı o siteye gireceğim de rica etsem Instagram veya başka bir platformdan sitenin linkini atabilir misiniz?
Cyberbug 2077 dedi: Tamam hocam çok teşekkür ederim bir şey olmuş mudur diye çok kafaya takmıştım. Tamam hocam o uyarıyı verdikten sonra 'aynı dosya engellendi' diye bir uyarı daha geldi teşekkür ederim Genişletmek için tıkla... Hocam test amaçlı o siteye gireceğim de rica etsem Instagram veya başka bir platformdan sitenin linkini atabilir misiniz?
Cyberbug 2077 Hectopat Katılım 30 Aralık 2020 Mesajlar 1.456 Makaleler 1 Çözümler 10 2 Ocak 2022 #14 BlokJ dedi: Hocam test amaçlı o siteye gireceğim de rica etsem Instagram veya başka bir platformdan sitenin linkini atabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Hocam sosyal platformum yok ama ruplayers diye bir site dikkatli olun girecekseniz.
BlokJ dedi: Hocam test amaçlı o siteye gireceğim de rica etsem Instagram veya başka bir platformdan sitenin linkini atabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Hocam sosyal platformum yok ama ruplayers diye bir site dikkatli olun girecekseniz.
B BlokJ Kilopat Katılım 25 Şubat 2019 Mesajlar 58 2 Ocak 2022 #15 Cyberbug 2077 dedi: Hocam sosyal platformum yok ama ruplayers diye bir site dikkatli olun girecekseniz. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam, teşekkürler.
Cyberbug 2077 dedi: Hocam sosyal platformum yok ama ruplayers diye bir site dikkatli olun girecekseniz. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam, teşekkürler.
Cyberbug 2077 Hectopat Katılım 30 Aralık 2020 Mesajlar 1.456 Makaleler 1 Çözümler 10 2 Ocak 2022 #16 BlokJ dedi: Tamamdır hocam, teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Hocam bu arada ayıp bir site değil sadece (galiba) Rus'ların YouTube'deki videoları yükledikleri virüslü bir site.
BlokJ dedi: Tamamdır hocam, teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Hocam bu arada ayıp bir site değil sadece (galiba) Rus'ların YouTube'deki videoları yükledikleri virüslü bir site.
Linux Kaymak Kilopat Katılım 22 Haziran 2021 Mesajlar 6.558 Makaleler 11 Çözümler 30 Yer Ankara 2 Ocak 2022 #17 1.kameranızı bantlayın. 2.tüm çerezleri ve geçmişi silin.
B BlokJ Kilopat Katılım 25 Şubat 2019 Mesajlar 58 2 Ocak 2022 #18 Linux Kaymak dedi: 1.kameranızı bantlayın. 2.tüm çerezleri ve geçmişi silin. Genişletmek için tıkla... Hocam kameranızı bantlayın kısmı biraz abartı olmuş bence. Altı üstü bir adware yani reklam virüsü.
Linux Kaymak dedi: 1.kameranızı bantlayın. 2.tüm çerezleri ve geçmişi silin. Genişletmek için tıkla... Hocam kameranızı bantlayın kısmı biraz abartı olmuş bence. Altı üstü bir adware yani reklam virüsü.