Mortis06 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Haziran 2018 Mesajlar 7.198 Çözümler 49 Yer Ankara 28 Şubat 2022 #11 VK 'dan video izliyorduk aman yapmasınlar böyle şeyler.
Elftaşı Hectopat Katılım 25 Mayıs 2021 Mesajlar 850 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Şubat 2022 #12 Yabancıların bile konuşmadığı konuları, bizim millet neresinden çıkarıp da uyduruyor anlamıyorum ben. Şeytanın aklına gelmeyeceği konuları konuşuyoruz hep.
Yabancıların bile konuşmadığı konuları, bizim millet neresinden çıkarıp da uyduruyor anlamıyorum ben. Şeytanın aklına gelmeyeceği konuları konuşuyoruz hep.
A ArchBtw Hectopat Katılım 27 Şubat 2021 Mesajlar 1.363 Çözümler 12 28 Şubat 2022 #13 shush dedi: Rus şirketleri ve ekonomisi büyük tehdit altında. Böyle işlere girip piyasadaki markalarını daha da tehlikeye atmazlar. Genişletmek için tıkla... R*slar hak etti Son düzenleyen: Moderatör: 1 Mart 2022
shush dedi: Rus şirketleri ve ekonomisi büyük tehdit altında. Böyle işlere girip piyasadaki markalarını daha da tehlikeye atmazlar. Genişletmek için tıkla... R*slar hak etti
AJFA Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol Katılım 6 Mayıs 2013 Mesajlar 7.730 Makaleler 28 Çözümler 402 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Şubat 2022 #14 Türkiye'ye özel bir veritabanı sunduklarını sanmıyorum. Zararlı veritabanları, bildiğim kadarıyla, ülke ayrımı yapılmaksızın genel sunulan bir kaynak.
Türkiye'ye özel bir veritabanı sunduklarını sanmıyorum. Zararlı veritabanları, bildiğim kadarıyla, ülke ayrımı yapılmaksızın genel sunulan bir kaynak.