Rusça öğrenmeye nereden başlanmalıdır?

Katılım
11 Mayıs 2020
Mesajlar
45.869
Makaleler
52
Çözümler
579
Yer
KKTC
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar merhaba, rusça öğrenmek gibi bir niyetim var. İngilizcem var yanına ek bir dil katmak istiyorum. Fakat nereden başlayacağımı bilmiyorum. Tavsiyelerinizi bekliyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Ben şarkılar aracılığı ile çalışıyorum. Mesela gidin bir tane rusça şarkı bulun onun Türkçe şeklini ekrandan takip ederek okuyun.
Örnek link:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
.
 
Kurs şart. Sonuçta dil bilgisinde illa bilmediğin bir şey olacak bu yüzden kursa gitmek lazım lakin pandemiden kaynaklı biraz zor gibi. Udemy de kurs alabilirsin, ben aldım Video Eğitim , gayet mutluyum. Bir iki tane de ders kitabı al (içinde test olan) ve YouTube de bedava Rusça dersi veren kişiler var. Onlara da bak derim. Alfabeye çok takma. Zamanla gözün alışır. Grammer de bilmediğin bir konu olursa üzerine dur ama çok vakit kaybetme çünkü sadece kelime bilerek de derdini anlayabilirsin. Örneğin yeterince İngilizce kelime bilmiyorsun. O zaman senin Future perfect continues tense bilmen pek işe yaramaz çünkü onu kullanmak için yeterince kelime bilmiyorsun. Olabildiğince kelime ezberle. Küçük kağıtlar hazırla ona gündelik kalıplar yaz (kak dila? Haraşo/ mnya zavut, çto Vs) bazi İngilizce kursları ikinci dil eğitimi veriyor. Onlara bakmanı isterim.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı