Rusça şarkının adı neydi?

ruzgarinhoben

Centipat
Daha fazla  
Eskiden dinlediğim Rusça bir şarkıyı bulamıyorum. Şarkı hakkında tek hatırladığım şey bir gezi parkı editi olduğu ve üzgün denilebilecek bir teması olduğu, bir de editi yapanın YouTube hesabının kapandığını hatırlıyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Editlerde en çok kullanılan bu.

Eskiden dinlediğim Rusça bir şarkıyı bulamıyorum. Şarkı hakkında tek hatırladığım şey bir gezi parkı editi olduğu ve üzgün denilebilecek bir teması olduğu, bir de editi yapanın YouTube hesabının kapandığını hatırlıyorum.

Şarkı sözlerini veya melodisini hatırlıyor musunuz?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Editlerde en çok kullanılan bu.

Hocam yok bu kadar üzgün bir teması yoktu. Biraz daha nasıl desem Sovyetler Vibe'ı veriyordu.

Şarkı sözlerini veya melodisini hatırlıyor musunuz?

Melodiyi birkaç saniyesini hatırlıyorum fakat hiçbir uygulamadan bulamadım. Shazam, Google asistan vs.

Hocam yok bu kadar üzgün bir teması yoktu. Biraz daha nasıl desem Sovyetler Vibe'ı veriyordu.

Melodiyi birkaç saniyesini hatırlıyorum fakat hiçbir uygulamadan bulamadım. Shazam, Google asistan vs.

editlerde bunu kullanıyorlar bu olabilir mi?

Bu da değil hocam, editlerde çok yaygın kullanılan bir şarkı değildi, ilk defa o editte duymuştum.

editlerde bunu kullanıyorlar bu olabilir mi?

Yok hocam bu da değil maalesef..

Yeni konular

Geri
Yukarı