Rush RW900R Prorace Direksiyon Seti Kesik kesik mi dönüyor?

atomen_q

Kilopat
Merhabalar bu sıralar en çok kullanılan direksiyon altyapısı Rampage V900-S ve ets de kesik kesik dönüyordu bu direksiyon bu Rush'ın direksiyonuda böylemidir bilen varmı çünkü benziyorlar fiyatı uygun geldi herhangi bir deneyimi olan varmı acaba?

kesik kesik dönüyor v900s gibi
Aynen öyle.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Şu abimiz kutu açılışı yapmış videonun altına yorum yaptım bende.

Aynen öyle.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Şu abimiz kutu açılışı yapmış videonun altına yorum yaptım bende.

Hocam iyi günler. Konuya biraz sonra girdim ama bende Thrustmaster Ferrari 458 Italıa bulunuyor. Bunu satıp 900 derece ve FFB'li bir direksiyona geçmeyi düşünüyorum. Ama tahmin ettiğiniz gibi bütçem sınırlı yoksa g29 alıp geçerdim. Bu yüzden RW900R düşünüyorum. Sizce nasıl? Alternatifleriniz nelerdir?

Hocam iyi günler. Konuya biraz sonra girdim ama bende Thrustmaster Ferrari 458 Italıa bulunuyor. Bunu satıp 900 derece ve FFB'li bir direksiyona geçmeyi düşünüyorum. Ama tahmin ettiğiniz gibi bütçem sınırlı yoksa g29 alıp geçerdim. Bu yüzden RW900R düşünüyorum. Sizce nasıl? Alternatifleriniz nelerdir?
Bu tür direksiyonlarda FFB yoktur. Bunun yerine DFGT veya daha üst Logitech modellerine yönelebilirsiniz.

Açıklamada çift motorlu geri bildirim gözüküyor. DFGT mantıklı bir seçim ikinci el g27 veya 25 de olabilir.
Ürünün yurt dışındaki ismi Artplays V-1200 ve bu videoda da görüldüğü gibi motordan çok yaylı geri bildirimi var. Çift titreşim motoru denerek titreşim için olan motoru kastetmiş. Bu tüketiciyi yanıltmaktan başka bir şey değil.

Ürün genel olarak gecikme sorunlu ve yazılımsal uyumsuzluğu olan bir ürün önermem açıkçası.

Ürünün yurt dışındaki ismi Artplays V-1200 ve bu videoda da görüldüğü gibi motordan çok yaylı geri bildirimi var. Çift titreşim motoru denerek titreşim için olan motoru kastetmiş. Bu tüketiciyi yanıltmaktan başka bir şey değil.

Ürün genel olarak gecikme sorunlu ve yazılımsal uyumsuzluğu olan bir ürün önermem açıkçası.

Tamamdır teşekkürler.

Hocam aslında bu modelin asıl hali PXN V10. Onda çift motor FFB var. Rampage V900 dediğimiz direksiyon da PXN V9 modeli kullanıyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı