Rampage, Gamepower gibi markalar şunun 400-500 liralık versiyonunu yapamıyor mu anlamıyorum. Arkaya 1 RGB fan koysalar, ön bu tarzda bir mesh olsa. Sprey boyayla beyaza boyasalar, çok mu zor?
Bu kasa gerçekten çok şık ama fiyatından dolayı küçük ve fanı yok, onun dışında bence bayağı iyi. Forumda bir arkadaş paylaşmıştı, iyi ürün.
Gamepower Dark Side Gaming RGB Led Panel ATX Oyuncu Kasa arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Gamepower Dark Side Gaming RGB Led Panel ATX Oyuncu Kasa arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Rush kasalardan bir tane özgün olanını görmedim. Aerocol Zauron'dan mı dersin, Cougar Conquer'den mi dersin, oradan buradan çalıyorlar tasarımı.
Bu kasaları bir yerden gözüm ısırıyor ama...
Rush kasalardan bir tane özgün olanını görmedim. Aerocol Zauron'dan mı dersin, Cougar Conquer'den mi dersin, oradan buradan çalıyorlar tasarımı. Eki Görüntüle 810730 Eki Görüntüle 810735 Eki Görüntüle 810737
Bu kasaları bir yerden gözüm ısırıyor ama...
Attığım 6C121 fanı tercih ederse toplam 290-295 TL falan ediyor. Yine iyi fiyat aslında. Ama tabii servisi nasıldır, malzeme kalitesi nasıldır tartışılır.