Rush Topaz RM84 vs SteelSeries Rival 600

Şimdi birçoğunuz hiç düşünmeden Rival 600 al diye yoruma yapıştırıcaksınız biliyorum. Ama aralarında 200TL fark var. Farkları ise SteelSeries ağırlık değişimi yapabiliyor ama rush ta öyle bir şey yok. Rush'a artı puan katan şeyse benim gözümde boşta parmak bırakmaması yani serçe ve yüzük parmağınızı destekliyor ve ayrıca bütün parçaları da değişebiliyormuş. Şimdi bunlara dayanarak ve sizinde araştırıp yorum yapmanız dileği ile sorum şudur: Hangisini almalıyım?

İkisi arasından tabi ki Rival 600. Rush'ın Rival 600 üzerinde hiçbir üstünlüğü yok. Fakat yanlış hatırlamıyorsam Rival 600'de silikonların erimesi gibi kronik bir problem vardı. Bütçenizi belirtirseniz yardımcı olabilirim.

Bu arada yüzük ve serçe parmağını havada tutan tasarım kesinlikle çok rahatsız bence. Farenin kontrolünü tam sağlayamıyorsunuz.

Hocam ben maksimum 450 TL'ye kadar arıyorum ağırlıklı olarak CS:GO oynuyorum. Önerebileceğiniz bir mouse var mıdır?

Aklımda tartışmasız Rival 600 var ama bunu da görünce ve parmaklarımın havada kalmasından hoşlanmadığım için sorayım dedim. Bütçem de Rival 600 ne kadar sa o kadar ona göre öneri yapabilirsin.

İnternette çeşitli fiyatlarda bulmak mümkün. Ben en ucuz 400 TL'ye buldum ona göre öneri yapacağım. Bu bütçenin üstüne çıkabiliyorsanız belirtin. Önerilerim:
Üçü de farklı çeşitlerde fareler. Size en uygun olanını seçin.
Hocam ben maksimum 450 TL'ye kadar arıyorum ağırlıklı olarak CS:GO oynuyorum. Önerebileceğiniz bir mouse var mıdır?
Konunuza etiketleyin beni yardımcı olayım.

Peki şu fareyi önerir misiniz bunu da yedek olarak tutuyordum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…