Çözüldü Rust FPS fropsuz oynamak

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Buraktas95

Hectopat
Katılım
14 Aralık 2020
Mesajlar
1.408
Çözümler
4
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar, sadece Rust oynuyorum. Bu oyunda optimizasyon problemi olduğu aşikar. Bu problemden kurtulabilmek için yapılabilecek ayarlar var mı?
 
Tek yapabileceğin üst seviye bir GPU almak veya grafiklerde her şeyi kapatman lazım dediğin gibi optimizasyon sorunu var bu oyunda bende Rust oynuyorum çoğu grafik efekti kapalı ayarlar ise çok düşükte.
 
Sisteminiz nedir? Buna göre bir ayar yapmak gerek.
Ryzen 5 5600x işlemci
Rtx 3070 ekran kartı
16gb 3600mhz ram
B550m anakart
700w gold + güç kaynağı
1080p 240 hertz monitör
Bilgisayarının özellikleri nedir acaba? Bende sadece Rust oynamaktayım birkaç ayar ve video var senin sistemine uygunsa ileteyim sana.
Sistemimi paylaştım
Paylaştım
Ryzen 5 5600x işlemci
Rtx 3070 ekran kartı
16gb 3600mhz ram
B550m anakart
700w gold + güç kaynağı
1080p 240 hertz monitör

Sistemimi paylaştım

Paylaştım
Aslında sorunum 160 170 fpsleri full ayarlarda görebilirken, karakol haydut vs yerlere geldiğimde 80lere kadar düşüyor akıcılık gidiyomuş gibi hissediyorum
 
Rust tam optimize bir oyun olmadığından dolayı böyle bir sorun görülüyor bandit ve outpost çevrelerinde. Oyunu Full ayarlarda oynamıyor kimse neredeyse onu baştan belirteyim sistemin gayet iyi bir sistem. Benim sana önereceğim Rust yayını yapan bir yayıncının ayarlarını yapman gerçekten etkiliyor FPS stabilite durumunu. Yayıncının adı posty. Kanalına girip !Settings yazınca bir klip çıkıcak o klipte olan ayarları uygularsan problemin çözülür.
 
Rust tam optimize bir oyun olmadığından dolayı böyle bir sorun görülüyor bandit ve outpost çevrelerinde. Oyunu Full ayarlarda oynamıyor kimse neredeyse onu baştan belirteyim sistemin gayet iyi bir sistem. Benim sana önereceğim Rust yayını yapan bir yayıncının ayarlarını yapman gerçekten etkiliyor FPS stabilite durumunu. Yayıncının adı posty. Kanalına girip !Settings yazıp uygularsan problemin çözülür.
Çok teşekkür ederim
 

Yeni konular

Geri
Yukarı