Rust grafikleri bozuluyor

• Konuyu başlatan Krunim
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 7
  • Görüntüleme 76

Krunim

Femtopat
Daha fazla  
1763121225235.png

Ekran kartınızı ve sürücülerinizi güncelleyin, düzelmesse bide ayarlardan grafikleri biraz kısın.

Oyunun dosyalarını doğrulayın, düzelmesse oyunu silip yeniden yükleyin

Ekran kartını OCCT ile önce VRAM ardından GPU Extreme olarak test et hata var mı yok mu sonrasında başka oyunda olup olmadığına bak eğer yoksa iyi haber oyun kaynaklı olabilir diyebiliriz ama önce test et kartın tam modeli nedir driver kurulumu için DDU ile temizleyip kurdunuz mu?

Ekran kartını OCCT ile önce VRAM ardından GPU Extreme olarak test et hata var mı yok mu sonrasında başka oyunda olup olmadığına bak eğer yoksa iyi haber oyun kaynaklı olabilir diyebiliriz ama önce test et kartın tam modeli nedir driver kurulumu için DDU ile temizleyip kurdunuz mu?
kral tam dedigin kavramları anlamadım ddu ile silip yüklemedim rx7700x

ddu ile silip yükledim esksinden az ama hala çıkyırp

ayrıca başka oyunlarda rastlamadım hiç

Son düzenleme:
Kral tam dedigin kavramları anlamadım DDU ile silip yüklemedim RX7700X.

DDU ile silip yükledim esksinden az ama hala çıkyırp.

Ayrıca başka oyunlarda rastlamadım hiç.

O zaman oyun ile alakalı olduğunu düşünürsek oyun dosyası bozuktur veya disk tarafında sorun yapıyor olabilir SSD üzerine mi kurulu? OCCT bir sistem donanım test programı içinde CPU RAM ekran kartı vb güç olsun testi yapıyor ben birçok sorunumu bu program sayesinde bulabiliyorum o yüzden yapın dedim OCCT indirme linki

O zaman oyun ile alakalı olduğunu düşünürsek oyun dosyası bozuktur veya disk tarafında sorun yapıyor olabilir SSD üzerine mi kurulu? OCCT bir sistem donanım test programı içinde CPU RAM ekran kartı vb güç olsun testi yapıyor ben birçok sorunumu bu program sayesinde bulabiliyorum o yüzden yapın dedim OCCT indirme linki
tamamdır kral deneyeyim

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı