Çözüldü Rust oyununa girince internet gidiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

dmqness

Femtopat
Daha fazla  
Rust oyununa girdiğimde internetim gidiyor. Steam oyun içinden ping değeri 250-300 arasında değişiyor, ancak bu da düzelmedi. İndirme bölgesini değiştirdim, yine bir sonuç alamadım. DNS ayarlarını değiştirdim, fakat yine de düzelmedi.

Modem marka: Vestel dgw9000.

Sadece Rust oynarken mi oluyor?
Modeminiz kronik sorunlu bir cihaz tam da sizin yaşadığınız kopma sorunu bu cihazda kronik bir sorun.

Rust oyununa girdiğimde internetim gidiyor. Steam oyun içinden ping değeri 250-300 arasında değişiyor, ancak bu da düzelmedi. İndirme bölgesini değiştirdim, yine bir sonuç alamadım. DNS ayarlarını değiştirdim, fakat yine de düzelmedi.

Modem marka: Vestel dgw9000.
Ping test

buradan test yapıp test sonucunu paylaşır mısınız?

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    Adsız.png
    460,4 KB · Görüntüleme: 33
  • Adsız.png
    Adsız.png
    440,1 KB · Görüntüleme: 29
Paylaştım hocam.

Bu da Almanya sunucusu hocam genellikle Frankfurt veya Moskova sunucularında oynuyorum.

Burada anormallik görülmüyor hocam dalgalanmalar olsaydı hat zayıflaması olabilir diycektim bende Rust oynuyorum bozuk olduğu zaman düz cizgi olarak değil bazen 200-500 dengesiz gidiyor modemden diyen arkadaşlar haklı olabilir o konuda bilgim yok umarım sorununuz çözülür.

Modem önerisi bende yapayım kendi kullandığım model şu

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı