sadocanbaba Picopat Katılım 23 Ocak 2025 Mesajlar 241 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 19:01 #1 Telefonuma Rust+ uygulamasını yükledim. Steam hesabımla da giriş yaptım fakat bir sunucuya girdiğimde telefonumla bağlantı kuramıyorum. Bunun çözümü nedir? Bu şekilde oluyor. Dosya Ekleri Ekran Görüntüsü (693).png 345,8 KB · Görüntüleme: 7
Telefonuma Rust+ uygulamasını yükledim. Steam hesabımla da giriş yaptım fakat bir sunucuya girdiğimde telefonumla bağlantı kuramıyorum. Bunun çözümü nedir? Bu şekilde oluyor.
Çözüm sadocanbaba Dün 21:10 Hallettim. Uygulamada ayarlar kısmında yeni güncelleme mevcutmuş, ona tıkladım, güncelledi ve şu an sorunum çözüldü.
Hallettim. Uygulamada ayarlar kısmında yeni güncelleme mevcutmuş, ona tıkladım, güncelledi ve şu an sorunum çözüldü.
KS KS sadocanbaba Picopat Katılım 23 Ocak 2025 Mesajlar 241 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 20:58 #11 reasinx dedi: Aynı Steam hesabından girdiğine emin ol ayrıca giriş yaparken sana izin sormadı mı? Genişletmek için tıkla... Sordu. Doğru Steam hesabım üzerinden girdiğime eminim. Son düzenleyen: Moderatör: Dün 21:11 Artı 0 Eksi
reasinx dedi: Aynı Steam hesabından girdiğine emin ol ayrıca giriş yaparken sana izin sormadı mı? Genişletmek için tıkla... Sordu. Doğru Steam hesabım üzerinden girdiğime eminim.
reasinx Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Kasım 2020 Mesajlar 1.010 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 21:01 #12 sadocanbaba dedi: Sordu. Doğru Steam hesabım üzerinden girdiğime eminim. Genişletmek için tıkla... Tamam en baştan başlayalım. Önce oyundan ve Rust+ hesabından çık. Önce Rust+ hesabına giriş yap. Ardından oyuna ve sunucuya girip dene. Artı 0 Eksi
sadocanbaba dedi: Sordu. Doğru Steam hesabım üzerinden girdiğime eminim. Genişletmek için tıkla... Tamam en baştan başlayalım. Önce oyundan ve Rust+ hesabından çık. Önce Rust+ hesabına giriş yap. Ardından oyuna ve sunucuya girip dene.
KS KS sadocanbaba Picopat Katılım 23 Ocak 2025 Mesajlar 241 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 21:01 #13 Oyuna başlarken benden hiçbir zaman RUST+ hesabı oluştur demedi. Telefonumdan girdim sadece. Oyundan birçok kez çık gir yaptım. Son düzenleyen: Moderatör: Dün 21:11 Artı 0 Eksi
Oyuna başlarken benden hiçbir zaman RUST+ hesabı oluştur demedi. Telefonumdan girdim sadece. Oyundan birçok kez çık gir yaptım.
reasinx Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Kasım 2020 Mesajlar 1.010 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 21:06 #14 sadocanbaba dedi: Oyuna başlarken benden hiçbir zaman RUST+ hesabı oluştur demedi. Telefonumdan girdim sadece. Oyundan birçok kez çık gir yaptım. Genişletmek için tıkla... Telefonunuzdaki Rust+'tan bahsetmiştim zaten. Dediğim gibi en baştan yapınca da düzelmiyorsa sunucu sahibiyle görüşün. Artı 0 Eksi
sadocanbaba dedi: Oyuna başlarken benden hiçbir zaman RUST+ hesabı oluştur demedi. Telefonumdan girdim sadece. Oyundan birçok kez çık gir yaptım. Genişletmek için tıkla... Telefonunuzdaki Rust+'tan bahsetmiştim zaten. Dediğim gibi en baştan yapınca da düzelmiyorsa sunucu sahibiyle görüşün.
KS KS sadocanbaba Picopat Katılım 23 Ocak 2025 Mesajlar 241 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 21:10 #15 Hallettim. Uygulamada ayarlar kısmında yeni güncelleme mevcutmuş, ona tıkladım, güncelledi ve şu an sorunum çözüldü. Artı 0 Eksi Çözüm
Hallettim. Uygulamada ayarlar kısmında yeni güncelleme mevcutmuş, ona tıkladım, güncelledi ve şu an sorunum çözüldü.