Mothitron Hectopat Katılım 5 Şubat 2017 Mesajlar 413 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2020 #1 İki oyunu da uzun süredir oynamıyorum, şimdi tekrar başlayacağım. Son düzenleyen: Moderatör: 30 Haziran 2020
Aristhena Centipat Katılım 6 Ekim 2019 Mesajlar 70 30 Haziran 2020 #2 İki oyuna bende başlamayı düşünüyorum. Beraber başlayabiliriz discord ekleyeyim istiyorsanız.
Lyraess Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Şubat 2018 Mesajlar 2.200 Makaleler 3 Çözümler 17 Daha fazla Sistem Özellikleri R5 5600 - RX6700XT - 8x4 3000 MHz Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2020 #3 İkisi de aralıksız oynadığım oyunlar değiller, ama arada bir girer oynarım. Rust'u çok bilmiyorum ama PUBG'de fena değilimdir. İstersen ekle. Steam Community :: Error steamcommunity.com
İkisi de aralıksız oynadığım oyunlar değiller, ama arada bir girer oynarım. Rust'u çok bilmiyorum ama PUBG'de fena değilimdir. İstersen ekle. Steam Community :: Error steamcommunity.com
martinS Megapat Katılım 4 Ekim 2014 Mesajlar 358 Çözümler 1 Yer Çekmeköy, İstanbul 30 Haziran 2020 #4 Rust oynayacaksanız yanınıza gelebilirim bende
Mothitron Hectopat Katılım 5 Şubat 2017 Mesajlar 413 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2020 #5 Aristhena dedi: İki oyuna bende başlamayı düşünüyorum. Beraber başlayabiliriz discord ekleyeyim istiyorsanız. Genişletmek için tıkla... Lyraess dedi: İkisi de aralıksız oynadığım oyunlar değiller, ama arada bir girer oynarım. Rust'u çok bilmiyorum ama PUBG'de fena değilimdir. İstersen ekle. Steam Community :: Error steamcommunity.com Genişletmek için tıkla... martinS dedi: Rust oynayacaksanız yanınıza gelebilirim bende Genişletmek için tıkla... Arkadaşlar Discord üzerinden ekleyin. Discord : Mothitron#1028
Aristhena dedi: İki oyuna bende başlamayı düşünüyorum. Beraber başlayabiliriz discord ekleyeyim istiyorsanız. Genişletmek için tıkla... Lyraess dedi: İkisi de aralıksız oynadığım oyunlar değiller, ama arada bir girer oynarım. Rust'u çok bilmiyorum ama PUBG'de fena değilimdir. İstersen ekle. Steam Community :: Error steamcommunity.com Genişletmek için tıkla... martinS dedi: Rust oynayacaksanız yanınıza gelebilirim bende Genişletmek için tıkla... Arkadaşlar Discord üzerinden ekleyin. Discord : Mothitron#1028
havuçç Decapat Katılım 27 Mart 2020 Mesajlar 283 Yer Havuç Tarlası :) 1 Temmuz 2020 #6 Ya bende gelirim yakında althon 3000G ile sistem toplayacaktım : )