Oyuna VAC sistemi ve birçok koruma mevcut. Buna rağmen elinde makrolu mouse bulunan herkes makro kullanıyor. Hileden farkı yok. Tertemiz açıyor makrosunu kullanıyor. Gören soran olursa " Alışığım kardeşim, Aim'im iyi. " Diyor. Ne diyebilirsin ki bu durumda kanıtlayamadıktan sonra. Rust sevdiğim bir oyun fakat çok garibime gidiyor gerçekten. Eminim ki ben kullansam kesin ban yemiştim .
Yaklaşık 1 hafta önce çok oynadığım bir oyun ama sildim gitti. Bu oyunda çok hile ve makro kullanan var. Sizde bunlardan kullanmıyorsanız sinir küpü olmaktan başka bir şey yapmıyorsunuz.
Ahuhaha ben internetten no recoil alayım parası neyse soran olursa paramın karşılığını alıyorum derim artık saolasin.
Kardeş bu konuyu açmışsın ama kolsuzlar dolar buraya şimdi sen siper al bence.
Ahuhaha ben internetten no recoil alayım parası neyse soran olursa paramın karşılığını alıyorum derim artık saolasin.
Kardeş bu konuyu açmışsın ama kolsuzlar dolar buraya şimdi sen siper al bence.
Aynen ihtiyacım yok oyuzden makrosuz mause kullanıyorum kimse engellemesine ragmen.
Ayrıca makro kullananlar offical serverlardan ban yiyor rustta. Siz topluluk serverları da oynuyorsunuz muhtemelen o sebeple çok karşılaşıyorsunuz zira topluluk officaldan ban yiyip gelenlerle dolu.