Rusya Dost Olmayan Ülkelere Doğalgazı "Ruble" ile Satacak

377660

Kilopat
Makaleler
9
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Yani kısacası Doğalgaz alman için Ruble'ye ihtiyacın var. Ruble içinde Rusya'ya mal satman gerek. Yani ambargoların çoğu boşa çıkmış oluyor.

Biz doğalgaz almayız o zaman derlerse doğalgazı da satamayıp daha fakir hale gelirler. 🙃

Biz doğalgaz almayız o zaman derlerse doğalgazı da satamayıp daha fakir hale gelirler. 🙃
Doğalgaz almama gibi lüksleri yok. Diğer yollar eminim daha pahalı yollardır ve yeterince doğalgaz akışı gelmeyecektir. Elektrik, ısınma gibi çoğu ihtiyaç Doğalgaz ile karşılanıyor. Hiçbir delikanlı gidip "ben almayacam" diyemez. AB'de zaten şu anda başka bir çare, yöntem arıyor. Şu doğalgaz olayı Türkiye için seçim vaadinden öteye gitseydi bu işten çok karlı çıkabilirdik.

• Beğen
İfadeler: Pxn
Yaşadığım şehirde 2007 yılına kadar doğalgaz yoktu. Tüplerle, elektrikli sobalarla yıllarca yaşadım ben. Doğalgaz iyi bir şey ama olmadan da yaşanabileceğini bilin.

Yaşadığım şehirde 2007 yılına kadar doğalgaz yoktu. Tüplerle, elektrikli sobalarla yıllarca yaşadım ben. Doğalgaz iyi bir şey ama olmadan da yaşanabileceğini bilin.
2007 yilindan bahsediyorsun ve ustunden 15 sene gecmis. Eski zamanlar ve yeni zamanlardaki ihtiyaclari karsilastirman cok sacma. Ona bakarsan 20-25 yıla kadar internet yoktu o zaman simdide internetsiz yasarsin veya telefon yoktu telefonsuzda yasayabilirsin. 😀

2007 yilindan bahsediyorsun ve ustunden 15 sene gecmis. Eski zamanlar ve yeni zamanlardaki ihtiyaclari karsilastirman cok sacma. Ona bakarsan 20-25 yıla kadar internet yoktu o zaman simdide internetsiz yasarsin veya telefon yoktu telefonsuzda yasayabilirsin.
Yaşadım zaten. İlk defa internetim olduğunda 23 yaşındaydım. Ayrıca bu doğalgaz olayı internet, telefon, bilgisayar kadar kapsamlı bir şey değil. İnternetsiz kalmakla doğalgazsız kalmak arasındaki farkı düşünebilirsin.

• Beğen
İfadeler: Pxn

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı