Rusya savaşı seçti

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bayraktar TB2 iyi iş gördü.

Bu arada Kiev dustu mu?
Muzakere sonucu nedir?

Bizim vatandaşın Putin'e neden bir anda düşman kesildiğini anlamadım. Kendi çaplarında onlar da haklılar. Kendi topraklarını geri almaya çalışıyor. Diğer taraftan bakınca da toprakları alınmaya çalışan bir Ukrayna görüyoruz.

Ben iki tarafı da fanatik olarak destekleyenleri anlamıyorum. İki ülkeyle de dost bir ilişkimiz var. İkisi arasındaki dava bizi ilgilendirmiyor.

Vatandaşımız Putin'e değil Rusya'ya düşman kesiliyor, sebebi tarih boyunca bize zarar vermesidir, sıcak deniz politikası bunlardan biridir dua etmeliyiz ki natodayız yoksa bundan seneler önce hedef bizdik, sebeplerden birisi de ölen masum insanlar tarihte hep vardı bu diye kestirip atamayız tarihte hep olması bunun iyi bir şey olduğunu desteklemez.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

96 tane tank, 20 tanesi dolu olmak üzere 28 yakıt tankeri...

TB-2 hedefi tespit etmiş, topçu birlikleri yok etmiş.

Vatandaşımız Putin'e değil Rusya'ya düşman kesiliyor, sebebi tarih boyunca bize zarar vermesidir, sıcak deniz politikası bunlardan biridir dua etmeliyiz ki natodayiz yoksa bundan seneler önce hedef bizdik, sebeplerden birisi de ölen masum insanlar tarihde hep bu vardı bu diye kestirip atamayız tarihde hep olması bunun iyi bir şey olduğunu desteklemez.
27 Şubat 2020...
Rusya'yı sevmedim, sevmiyorum, sevmeyecegim.

Bu arada Kiev dustu mu?
Kiev şu anda yoğun saldırıya maruz kalsa da Ukrayna tarafından korunabilen bir şehir hatta eyalet. Rusların Kiev'e girmesi çok büyük zarar demek, temkinli yanaşıyorlar ama Putin artık oranın düşmesini istiyor.

Bu gece büyük bir konvoyun Kiev'e doğru gittiğine dair iddialar var. Ayrıca Kiev'de bu gece baya bir sirenler çalıyor, şu anlık bir risk olmasa da yine de tehlikeye atamıyorlar. Kiev, Ukrayna için önemli bir motivasyon kaynağı. Düşmesi Ukrayna adına kötü olur.

Rusya'nın sağlam bir saldırı yapmadığı sürece kolayca düşürebileceğini sanmıyorum. Hava üstünlüğünü ele alsa Ukrayna çok daha fazla kayıp verdirebilir Rusya'ya. SİHA'larla konvoyları imha ediyorlar, hava üstünlüğü de olsa çok daha rahat lojistik hatları kesebilirler.

Savaş uçağı verileceğine dair iddialar vardı. Eğer öyle bir şey gerçekleşirse ve hava üstünlüğü ele geçerse -zor biraz ama- çok avantaj sağlarlar.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı