Rusya savaşı seçti

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben diyorum ki Avrupa açısından doğalgazın pahalı gelmesi iyi olmaz ama Rusyayla müttefik olursak doğalgaz açısından iyi olur. Şuan doğalgaz pahalı daha da pahalı olursa yararimiza olmaz doğalgazın pahalanmasi batı içinde iyi olmaz enflasyonu arttırır.
Bende diyorum ki NATO ülkesi olarak NATO'nun yanında olmazsak bizim için daha kötü olur. Sırf doğal gaz için Rusya'nın yanında olmak ayrı, NATO'nun yanında olmak ayrı. Taraf seçmek zorundayız. Türkiye'nin tarafı zaten belli, son açıklamalarla NATO'nun tarafında olduğumuz belli ettik. Ek olarak Doğal gazı kesmek savaştan sonra Rusya'ya daha ağır darbe verecektir. Eş zamanlı Ambargolar yedi, üstüne savaştı, ekonomisi bitti. Bide doğal gaz mı kesecek?

Bende diyorum ki NATO ülkesi olarak NATO'nun yanında olmazsak bizim için daha kötü olur. Sırf doğal gaz için Rusya'nın yanında olmak ayrı, NATO'nun yanında olmak ayrı. Taraf seçmek zorundayız. Türkiye'nin tarafı zaten belli, son açıklamalarla NATO'nun tarafında olduğumuz belli ettik. Ek olarak Doğal gazı kesmek savaştan sonra Rusya'ya daha ağır darbe verecektir. Eş zamanlı Ambargolar yedi, üstüne savaştı, ekonomisi bitti. Bide doğal gaz mı kesecek?
Niye kesmesin batı için kötü olur.
Bu yaptıklarımız sözden ibaret olay uygulamaya gelince Rusya'nın yanında bulunabiliriz.

En güçlüyüz diye bir şey söylediğimi hatırlamıyorum.

Zamanın da dedelerimiz bunların alayını kılıçtan geçirdi. Bu acıları ondan.
Sadece acılarından dolayı değil, süper güçlerin boğazları rahatça kullanabilmeleri için bir emanetçi bulmaları gerekiyordu, bu da bize en çok bilenen ve yakınımızda olan Yunanistan. Bunlar toprak kazanmış olacak, süper güçler ve potansiyel süper güçler de limanlar, boğazlar ve sınırlarda rahatça at koşturmuş olacak.

Dev ayı kapıda iken hala Yunanistan'ı konuşmamız gerçekten aşırı ironik.

Niye kesmesin batı için kötü olur.
Bu yaptıklarımız sözden ibaret olay uygulamaya gelince Rusya'nın yanında bulunabiliriz.
Ya hocam ben size anlatamıyorum. Olmadık hayallerin peşinden gitmeye gerek yok. Hadi iyi sosyaller.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı