Rusya savaşı seçti

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ukrayna'nın Rusya'ya dayanacak gücü yok, bunu hepimiz biliyoruz. Bugün Biden yaptığı açıklamada Rusya'ya yaptırımlarını açıkladı. Ayrıca bugün Rusya ile Azerbaycan ittifak anlaşması imzaladı. Bana savaş çıkacak, ama Avrupa hiçbir şey yapmayacak gibi geliyor. Rusya doğalgaz vanalarını bir kapatsa, hepsi gazsız kalır. Yetkililer fiyatların fırlayacağını düşünüyor zaten. Siz ne düşünüyorsunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Savaş çıkarsa seçimleri unutun. 👍
Savaş çıkarsa eski dünyayı unutun.
Şuan bir savaş çıkarsa ya Ukrayna'nın Rusya'ya karşılık vermesi ile çıkar, ya da Rusya'nın tüm Ukrayna'yı ele geçirmeye çalışması veya geçirdikten sonra başka yerlere yürümesi (Gürcistan vs.).
İlk ihtimalde olay kısa biter çünkü Ukrayna savaş açarsa Rusya içinden geçer ve NATO hiçbir şey yap(a)maz çünkü saldırgan savaşlara girmiyor.
2. olasılığın gerçekleştiği bir savaşta dünyanın siyasi haritasının büyük ölçüde değişeceğini düşünüyorum. Çünkü böyle bir savaş büyük ihtimalle büyük tepkiler alacaktır ve taraflar büyük olacaktır. Kısaca 3. bir Dünya Savaşı yaşarız.
Ki buna atılacak füzeler de eklenince fiziki harita dahi değişebilir.

Ukrayna'nın Rusya'ya dayanacak gücü yok, bunu hepimiz biliyoruz. Bugün Biden yaptığı açıklamada Rusya'ya yaptırımlarını açıkladı. Ayrıca bugün Rusya ile Azerbaycan ittifak anlaşması imzaladı. Bana savaş çıkacak, ama Avrupa hiçbir şey yapmayacak gibi geliyor. Rusya doğalgaz vanalarını bir kapatsa, hepsi gazsız kalır. Yetkililer fiyatların fırlayacağını düşünüyor zaten. Siz ne düşünüyorsunuz?
Evet hocam doğalgaz çok önemli bundan bizde zararlı çıkarız hemde baya zararlı çıkarız ve Amerika bize yardım etmez hatta bizi kullanır Amerika'nın yanında yer alırsak zarardayiz gibi geliyor bana
Rusya'nın yanında olursak doğalgaz bizde değil batı da artar ve ekonomik olarak zarar görürler 3. Dünya savaşı çıkarsa ve biz rusyayla ittifak olursak ve kazanırsak bir ihtimal balkanlardan toprak alabiliriz ve ekonomik anlamda Amerika'ya yaklasabiliriz ve Rusya'nın da işine gelir köprü görevi görüyoruz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı