Rusya ve Ukrayna arasında gerçekleşen gerginlik

Sanmıyorum. Rusya-nato savaşında Türkiye, ana merkezlerden birisi ve nato üyesi olduğu için savaş halinde savaşta olacaktır. Hatta olası bir savaşta bizim ülkeye de ABD tarafından birçok silah sistemi ve asker gönderilecektir. Ukrayna'ya zaten şu anda yardım ediyoruz. TB2 almak istiyorlar bizden, biz de satacağız gibi duruyor ki bu da Rusya'yla aramızı geriyor biraz.

Putin'in sscb hayali var gibi?
Buna ne dersiniz?
 
Putin'in SSCB hayali var gibi?
Buna ne dersiniz?
O hayali midir bilemem ama sıcak denizlere inme politikasını sürdürmeye niyetli. Suriye'de bulunma sebeplerinin en büyüklerinden birisi de zaten Akdeniz'e erişim için. Ukrayna'yı da Karadeniz hakimiyeti için sindirmek istiyor.

Putin, güçlü bir lider ve ülkesinde desteklenen birisi. Eski bir KGB ajanı olarak bu işin içinden gelmiş olan birisi. O yüzden tehlikeli bir karakter. SSCB hayali belki vardır ama sıcak denizlere inme hayali kesinlikle var ondan eminim.
 
Sanmıyorum. Rusya-NATO savaşında Türkiye, ana merkezlerden birisi ve NATO üyesi olduğu için savaş halinde savaşta olacaktır. Hatta olası bir savaşta bizim ülkeye de ABD tarafından birçok silah sistemi ve asker gönderilecektir. Ukrayna'ya zaten şu anda yardım ediyoruz. TB2 almak istiyorlar bizden, biz de satacağız gibi duruyor ki bu da Rusya'yla aramızı geriyor biraz.
Guzel ulkemizde Amerika ussu oldugunu da unutmamak lazim, Ukrayna'ya destek verilecek gibi duruyor bence. Cok belli bir sey soylemis gibi oldum aslinda.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı