Rusya'dan Palmira'da hava operasyonu "200 militanı öldürdük"

Katılım
3 Şubat 2017
Mesajlar
15.263
Makaleler
151
Çözümler
59
Yer
Çengelköy
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Profil Kapağı
1524428124
Ekran Görüntüsü (485).png


Reuters’in aktardıklarına göre; Rusya Savunma Bakanlığı, Suriye’nin Palmira bölgesinin Kuzeydoğu'sunda militanlara ait bir üssün vurulduğunu duyurdu.

Rus hava kuvvetlerinin saldırısında yaklaşık 200 militanın öldürüldüğü bilgisi verildi. Açıklamada, Rus uçaklarının cephanelik, araba ve patlayıcı yapımında kullanılan bazı teçhizatı da vurduğu belirtildi.

Yeni Akit Gazetesi haberi "Rusya'dan Suriye'de kanlı saldırı: 200 şehit!" başlığı ile yayınladı.
Ekran Görüntüsü (483).png
 
Sevinsem karşı tarafın militanı çıkabilir, üzülsem bu tarafın militanı çıkarsa garip olcak. Kararsızım.
 
Rejim karşıtı bir terörist grubu vurmuşlar Euronews'in dediğine göre ama hangisi olduğu belli değil. Rusya'dan Suriye'de hava saldırısı: 200 savaşçı öldürüldü
6 yıl önceki bir Euronews haberinde Palmira'nın tamamen IŞİD örgütünün eline geçtiği söyleniyor. Güncel durumdan bir bilgim yok ama IŞİD'i vurmuş olabilirler.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Rusya'nın Suriye üzerindeki amacı ne?
 
Sallamasyon rakamlar. Bu arada malum gazetenin "şehit" dediği elemanlar uyuşturucu, kaçak mal, kaçak petrol ve organ ticaret payı için birbirlerine giriyorlar. Al birini vur ötekine. Suriye'deki gruplardan iflah olmaz. Bazı gruplar var onlar biraz daha istikrarlı. Siviller malum yerel yönetimlere kaçarak kendi refah seviyelerini arttırmak istiyor haliyle.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı