Rusya'dan S-400 alarak ne yapmaya çalışıyoruz?

  • Konuyu başlatan Silinen üye 458979
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 156
  • Görüntüleme 6B
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Konunun tamamını okumadım. Ancak düşüncem şu yönde:
F35'lerin verilmemesinin sebebi bizim S400'ler ile deneyebilme ihtimalimiz. F35 hayalet uçak olarak lanse edildiği için S400'ler yakalarsa F35 balon olur.

Aynen nasıl çözdü bak tak tak diye.
 
Sanki aran güzeldi önce NATO ülkeleriyle :)
Senin mesela sevdiğin bir kız var diyelim. Yürüyorsun ona tanışıyorsunuz arkadaş oluyorsunuz diyelim. Onun sevgilisi var ama ayrılmış. İşte siz de açılıyorsunuz ona. Kabul ediyor sonra siz gidip onu dövüyorsunuz çimdiriyorsunuz küfür edip çöp kutusuna atıp bırakıp başka bir sevgiliye gidiyorsunuz. Sonra o sevgili sizi aldatıyor ve sizi terk ediyor. Siz eski sevgilinize dönmeye çalışıyorsunuz o sizi seviyor ve kabul ediyor. Fakat işler eskisi gibi olmuyor.

1. sevgili=Avrupa
1.sevgilinin ayrıldığı sevgilisi= Yunanistan
2.Sevgili Rusya.
 
Ne yapalım hava 'savunma' sistemini ıdlib'e mi ateşleyelim. Savaş yoksa caydırıcı güç olabilir anca. Ama nükleer başlık olmadan ne kadar iş görür muamma.
 
Allah aşkına biri ne yaptığımızı söyleyebilir mi?
ABD ile rahip olayından dolayı ilişkilerimizde kırılma yaşandı ve korkudan rahibi verdik. Batı savunma sistemi vermiyor bahanesiyle S-400 denen boruları aldık ve Rus büyükelçi isterseniz onlarla patates taşıyın diye bizimle alay etti. Ondan sonra ABD ile ambargo tehditi ile karşı karşıya geldik. Rus'lar Suriye'de askerlerimizi şehit etti ve devlet büyüklerimiz hemen Putin'in ayağına gitti resmen aşağılandık. Libya'da Rusya, ABD ile karşı karşıya geldik askerlerimiz şehit oldu. Ondan sonra Ukrayna ile Rusya gerginliğinde Ukrayna tarafında olduk. Şimdi ise ABD baskısıyla kanal İstanbul ile montrö boğazlar sözleşmesi'ni konuşuyoruz bu sefer de Rusya ile Karadeniz'e kıyısı olan ülkelerle papaz olacağız.

Amarigaa bak sana muhtaç değilim demeye çalışıyoruz sözde. Fakat her ne kadar Amerika'nın köpeği olmadıysakta şu an Çin ve Rusya'nın köpeği olmuş durumdayız.
 
İsrail F35'leriyle ülkemizi istila etmeye geldiğinde ihtiyacımız olacak. Ancak bu adi şerefsizlerin bunu almasının tek sebebi geçen sefer darbe girişiminde fetö'nün uçaklarına karşı hiçbir şey yapamamış olmaları. Kendince benimki seninkinden daha büyük demek için. Kendileri zaten İsrail ajanı olarak geldiler bu ülkeye, eğer İsrail bizi istila etmek için saldırırsa ellerini açıp hoş geldiniz demezlerse bende adam değilim.

Hahaha sen ne yaşıyorsun kafanda güzelmiş.
 
Aman reis, sakin. 😃😏.
Beyaz Futbol kıvamına geliyoruz. Hadi bakalım.

ertem-sener-in-hesabi-hacklendi-1249349.jpg
 

Kalın, "İki müttefik ve stratejik ortaksak, müzakere yoluyla çözebiliriz. Şartlar uygun olursa, S-400'lerin yanında Patriot'ları da alabiliriz" dedi.

Bu ülkenin sabahtan akşama yönü değişiyor. Bakmayın siz S400'e, Patriot'a. Darbeci Sisi ithamları ile Rabia işaretlerini her yerde kullanırken şimdi Mısır ile tekrar görüşmelere başladık. Sizce burada bir mantık ve mana olabilir mi? He buna da "ülke çıkarları" diyenler olacaktır. Sonra başka ülkelerden de bizim aleyhimize hareketler gelince "düzgün durun" denmemeli o halde. Herkes çıkarına göre hareket ediyor. Yenirse öyle.

Bu ülke çıkarı değil bu hükümet çıkarı ve hükümet karaktersizliği. Dansöz gibi kıvırmaktan rezil oldular aslında ama destekçilerinin kafasının içinde beyin yerine saman olduğu için pek göze batmıyor.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı