RX 460 için Anakart ve İşlemci Tavsiyesi

İşte burada mantığın devreye girmesi gerekir. Biri diyor bu iyi, biri diyor bu iyi nasıl karar vereceksin? Buraya sorduğuna göre ve cevabı aldığına göre, hala anlamıyor musun hangisinin doğru olduğunu?
Anlıyorum ancak, neden 4 çekirdekli AMD X4 860K vs varken 2 çekirdekli G4400'ı öneriyorsun bunu da duymak istiyorum o yüzden bu ısrarım.

Fazla üst düzey beklemeyin. İşlemci biraz yetersiz geleceğinden ekran kartı tam performansı veremeyecektir. Ekran kartının kaldıracağı oyunları açar ancak oynayışta sıkıntılar olabilir ileride artık yükseltirsin işlemciyi ve diğer parçaları. FPS sisteme göre belirlenir onu oynayıp göreceksin.

Fazla üst düzey beklemeyin. İşlemci biraz yetersiz geleceğinden ekran kartı tam performansı veremeyecektir. Ekran kartının kaldıracağı oyunları açar ancak oynayışta sıkıntılar olabilir ileride artık yükseltirsin işlemciyi ve diğer parçaları. FPS sisteme göre belirlenir onu oynayıp göreceksin.
Anladım.Peki G4400 dan daha performanslı bir işlemci istersem bütçeyi minimum ne kadar arttırmam gerekir. Çok fazla soru soruyorum kusura bakmayın :(.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı