RX 460 LOL ve CS:GO'da düşük performans

eçözer

Kilopat
Daha fazla  
Asus Radeon RX460 4GB 128 Bit ekran kartı var ve ne yazık ki bu ekran kartıyla LOL'de orta ayarlarda 90-150 FPS arası alıyordum. Benim eski bilgisayar bile 1 GB ekran kartıyla 120 FPS alıyor yüksekte. CS'de bile ortada 100 FPS zor alıyorum. Sistem:
  • AMD Athlon X4 860K 3.7 GHz
  • MSI A68HM anakart
  • 8 GB RAM
  • AMD Radeon RX 460 4 GB
  • 1 TB 7200 RPM HDD
  • 500W PSU

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyunları yüksek ayarlarda zorlarken sizce gerekli değil mi 4gb ? 2gb yeterli gelir mi cidden ornegin gta5 gibi bi oyunda fps artışı sağlamaz mi?
RX 460 4 GB VRAM kullanabilecek üst düzey bir kart değil. VRAM boyutu GTA5'te FPS yüksek olsun diye fazla konulmaz. Yüksek doku paketlerini açasın diye 4 GB VRAM var. Ama RX460 gibi bir kartta 4 GB VRAM ne kadar gerekli tartışılır.

RX 460 4 GB VRAM kullanabilecek üst düzey bir kart değil. VRAM boyutu GTA5'te FPS yüksek olsun diye fazla konulmaz. Yüksek doku paketlerini açasın diye 4 GB VRAM var. Ama RX460 gibi bir kartta 4 GB VRAM ne kadar gerekli tartışılır.
Arkadaş haklı konuşmuş. Ben bir gtx 750 ti kullanan bir insan olarak eğer 960 üstü bir ekran kartınız varsa 4 gb olmalı diye düşünüyorum.

Driverlar tam ise oyunu monitörünüzün çözünürlüğünde ve olabilecek en yüksek ayarlarda açın. Kart en üst seviyeye ulaşabilir belki de.

bugün csgo da 23 fps gördüm aynı kemik erimesi gibi

Önemli olan kaç GB olduğu değil. Zaten RX 460 ı 4 GB almanız tamamen para kaybı. "Çok cahilsin keşke ölsen.".
dostum hepsiburada.com da kdv indirimi vardı normalde ben gtx1050 2 gb alcaktım kdv indirimi olunca bunu aldım

lütfen yardım arkadaşlar
şu konuyu kimse anlamıyor mu cidden ?

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı