RX 460 OEM görüntüde bozukluk sorunu

Paienza

Decapat
Merhaba. RX 460 OEM 2 GB ekran kartını aldım ve bilgisayarıma taktım. Sonrasında driverını yükledim AMD görüntü sürücüsü yanıt vermeyi kesti ve bu durumdan kurtuldu hatasını aldım. Birkaç defa bu hatayı verdikten sonra ekran karardı. Bilgisayarımı kapattım ama gücü kesmedim. Yeniden açtığımda görüntü çizgi çizgi oldu ben de bilgisayarımı kapatıp gücü kestim ve yaklaşık bir yarım saat bekledim. Sonrasında açtığımda hiçbir sorun olmadan çalıştı ayrıca Skyrim Ultra ayarlarda oynadım en ufak kasma donma vb. hata yoktu. Gücü kesmeden kapatıp açtığımda yine aynı sorun çıkıyor ama güç kaynağının şalterinden kapatıp yarım saat kadar bekleyince geçiyor. Bu sorunun nedeni nedir?

Sistemim:
Anakart: Asus P5K SE
İşlemci: Intel Core 2 Quad Q6600
RAM: 6 GB Kingston 800 MHz
Ekran kartı: AMD RX 460 OEM 2 GB
PSU: FSP 500W 85+
SSD: Hi-Level SSD 250GB

Yardımlarınızı bekliyorum dostlar umarım çare bulunur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çizgi çizgi olmasının üç sebebi vardır. İlk sebep ekran kartı çekirdeğinde sorun olması, ikincisi ekran kartı belleğinde sorun olması, üçüncüsü ise güç kaynağının yetersiz olması ya da kalitesiz olmasıdır. Güç kaynağınız düzgün görünüyor ama ödünç güç kaynağı alıp tekrar deneyin. Eğer aynı şey olursa, kartta problem olabilir. Bu arada tavsiye, bellekleri en kısa sürede yenileyin, 800 MHz bu kart için gerçekten yetersiz.

Merhaba. RX 460 OEM 2 GB ekran kartını aldım ve bilgisayarıma taktım. Sonrasında driverını yükledim AMD görüntü sürücüsü yanıt vermeyi kesti ve bu durumdan kurtuldu hatasını aldım. Birkaç defa bu hatayı verdikten sonra ekran karardı. Bilgisayarımı kapattım ama gücü kesmedim. Yeniden açtığımda görüntü çizgi çizgi oldu ben de bilgisayarımı kapatıp gücü kestim ve yaklaşık bir yarım saat bekledim. Sonrasında açtığımda hiçbir sorun olmadan çalıştı ayrıca Skyrim Ultra ayarlarda oynadım en ufak kasma donma vb. hata yoktu. Gücü kesmeden kapatıp açtığımda yine aynı sorun çıkıyor ama güç kaynağının şalterinden kapatıp yarım saat kadar bekleyince geçiyor. Bu sorunun nedeni nedir?

Sistemim:
Anakart: Asus P5K SE
İşlemci: Intel Core 2 Quad Q6600
RAM: 6 GB Kingston 800 MHz
Ekran kartı: AMD RX 460 OEM 2 GB
PSU: FSP 500W 85+
SSD: Hi-Level SSD 250GB

Yardımlarınızı bekliyorum dostlar umarım çare bulunur.
BENDE DE BUNA BENZER BİR SORUN VAR
YENİ ALDIĞIM OEM RX 460 2 GB EKRAN KARTIMI SISTEME TAKIYORUM. SİSTEM NORMAL ACILIYOR WINDOWS 10 ACILDIKTAN SONRA MASAUSTUNDE 3 DK KADAR BEKLIYORUM VE EKRAN CIZGI CIZGI OLMAYA BASLIYOR DAHA SONRAKI SAFHADA FAZLALAŞIP GORUNTU KOMPLE GIDIYOR. DRIVERINI KURMAYA BILE ZAMANIM YETMIYOR. ESKI KART DRIVERINI GUVENLİ MODDA DDU(DISPLAY DRIVER UNİNSTALLER) PROGRAMI ILE KALDIRDIM.
SİZCE SORUN NEDİR ??

SİSTEMİM
ESONİC G41CDL ANAKART
PENTİUM E6500 İŞLEMCİ
2 GB 1333 MHZ RAM
EVEREST 350 WATT PSU
WD 500 GB HDD

arkadaşlar merhaba bendede rx 460 oem ekran karti var sizde yine goruntu gelmiş bene hiç gelmiyor bende yeni aldim acil çözüm 3-4 tane dönüştürücü aldim aktif pasif ama görüntü gelmiyor 230v power var ondanmı ? sistem intel i-2600 8 gb ram var

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı