RX 470 8 GB Görüntü vermeyi kesti

onurcanYLMZ

Kilopat
Daha fazla  
Ekran kartım Sapphire Nitro+ RX 470 8 GB.
Bilgisayarımda Rust oynuyordum ve bir anda bilgisayarım kapandı. Yeniden açmaya kalkışınca ekrana görüntü gelmedi.
Bilgisayarım açılırken önce DRAM LED'i yanıp sönüyor, ondan sonra ise VGA ışığı bir süre yanıyor ve o da sönüyor.
Komple kasayı söktüm, ekran kartını söktüm içini açtım herhangi bir component patlamış gibi gözükmüyor. Anakartım üzerinden görüntü alabiliyorum. Dxdiag'a girince ekran kartı isim vs yazmıyor ama 8 GB olduğu yazıyor. Drive silme programı ile driverları sildim tekrar yüklemeye çalışınca AMD Adrenaline donanım bulunamadı diyor. Ne yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Boğucu bobin beslemesi. Mosfet arızası gibi görünüyor. Shapphire hakkında iyi yorumlarda okumuyorum bu forumda.

Boğucu bobin beslemesi. Mosfet arızası gibi görünüyor. Shapphire hakkında iyi yorumlarda okumuyorum bu forumda.
Hocam birkaç kişide sıkıntı olması markayı kötü göstermez. Birçok arkadaşım kullandı, bir sıkıntı duymadım. Kendim uzun zamandır kullanmama rağmen hiçbir sıkıntısı yok. Bence Amd kanadında iyi bir marka.

Ekran kartı arızalanmış. Benim de başıma geldi benzer olay. Fazla kurcalama. Anakartı da bozdum çünkü ben.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı