D durmaz Hectopat Katılım 5 Temmuz 2016 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2016 #1 Konu başlığında belirtiğim gibi darboğaz yapar mı yaparsa ne kadar bi kayıp olur? Son düzenleyen: Moderatör: 9 Ağustos 2016
Birisi Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 2 Haziran 2014 Mesajlar 2.501 Makaleler 11 Çözümler 2 Yer İstanbul 12 Ağustos 2016 #2 Herhangi bir darboğaz olacağını zannetmiyorum. Zira RX 480 ile 7890K'nın performans testine bakarak anlayabilirsin bunu. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Herhangi bir darboğaz olacağını zannetmiyorum. Zira RX 480 ile 7890K'nın performans testine bakarak anlayabilirsin bunu. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
M. Samet Megapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 23 Ağustos 2015 Mesajlar 4.473 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2016 #3 Ucu ucuna yeter diye düşünüyorum.
MasterofTechnology Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Kasım 2015 Mesajlar 1.899 Makaleler 5 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Hukuk 13 Ağustos 2016 #4 Tabii ki performansı bir i3, i5 seviyesinde olmayacaktır fakat herhangi bir darboğaz söz konusu olmaz.
Tabii ki performansı bir i3, i5 seviyesinde olmayacaktır fakat herhangi bir darboğaz söz konusu olmaz.
Uzay Safak Kilopat Katılım 26 Haziran 2016 Mesajlar 272 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2016 #5 Darboğaz olmaz fakat sıfırdan böyle bir sistem toplayacaksan toplamanı tavsiye etmem ama elinde böyle bir sistem varsa al tak kullan sorun olmaz.
Darboğaz olmaz fakat sıfırdan böyle bir sistem toplayacaksan toplamanı tavsiye etmem ama elinde böyle bir sistem varsa al tak kullan sorun olmaz.
S soner aksoy Hectopat Katılım 22 Haziran 2016 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2016 #6 arkadaşa katılıyorum sıfırdan bunu dizmek saçma olur