RX 470 boşta çok ısınıp fazla elektrik tüketiyor

Cryptonix

Centipat
Katılım
13 Temmuz 2022
Mesajlar
531
Çözümler
3
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Evet geçtiğimiz günlerde yine böyle bir konu açtım. Fakat format atmak dışında her şeyi denedim. Ama sonuç aynı. Driveri silip eski driveri kurdum ama değişmedi. Ekran kartını söküp temizledim ekran kartsız çalıştırdım sonra geri taktım ama sonuç aynı. Hatta ekran kartı olmadan sistemi çalıştırdığımda bile işlemcinin dahili grafik birimi de aynı şeyleri yapmaya başladı. Virüs girmesi zor çünkü tüm oyunlar Steam'den. Format atsam düzelir mi?

1674985195925.jpeg


Görev Yöneticisi'ni açtığımda ise alttaki gibi hemen ekran kartı normal haline geri dönüyor.

1674985128210.png
 
Virüs yemişsiniz gibi duruyor. Bu şekilde kartın tüm performansını boşta kullanması normal değil. Sitelerden bile virüs yeme ihtimaliniz var. Malwarebytes ile tarama yapın eğer bir şeyler bulursa temiz kurulum yapın, çok zor bir şey değil.
 
Virüsün en çok konumlandığı yer, crack.
Bu korsancılar nasıl para kazanıyor sanıyorsunuz?
Crack oynamayın oynattırmayın, sonra ekran kartını elinize alırsınız.
Çalınan bilgilerinizde cabası.
Sadece Technopat hesabım vardı. Kimse girmediğine göre sıfır sıkıntı.
 
Hallettim. Trojan varmış ve Kaspersky ile falan uğraşamam diyip sıfırladım. Bu sorunu yaşarsanız sıfırlayın. İyi Sosyaller ve iyi akşamlar. :)
 
Hallettim. Trojan varmış ve Kaspersky ile falan uğraşamam diyip sıfırladım. Bu sorunu yaşarsanız sıfırlayın. İyi Sosyaller ve iyi akşamlar. :)
Valla aynı şey bendede vardı ikitane virüs vardı PC de virüs olduğunu biliyordum Ramin boştayken %90 kullanıyordu normalde Avast yükleyip haledebilirdim uğraşmak istemedim dün Avast ile haletim ram %20 ye indi boştayken SSD alır bı tane format atar Windows u SSD ye kurarım diye düşünmüştüm
 

Geri
Yukarı