Seyfullah Çakan Femtopat Katılım 24 Mayıs 2021 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mayıs 2021 #1 Merhaba, RX470 ekran kartım var dün aniden kendi kendine çok aşırı hızlı dönmeye başladı derece çok düşük olmasına rağmen. Ne yapacağımı bilmiyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 24 Mayıs 2021
Merhaba, RX470 ekran kartım var dün aniden kendi kendine çok aşırı hızlı dönmeye başladı derece çok düşük olmasına rağmen. Ne yapacağımı bilmiyorum.
F F.Baha Centipat Katılım 1 Mart 2021 Mesajlar 538 Çözümler 5 Yer Merkezefendi/Denizli 24 Mayıs 2021 #2 Fan hızını düşürün.
E Erenla Hectopat Katılım 5 Nisan 2021 Mesajlar 906 Makaleler 9 Çözümler 5 24 Mayıs 2021 #3 Ekran kartınızın termal macunlarını yenileyin ondan kaynaklı olabilir kasanızın temizliğini bakımını hava akışını ayarlayın.
Ekran kartınızın termal macunlarını yenileyin ondan kaynaklı olabilir kasanızın temizliğini bakımını hava akışını ayarlayın.
picl raknhocam Megapat Katılım 2 Mart 2021 Mesajlar 8.771 Makaleler 7 Çözümler 151 Yer İzmir, Buca Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 5600 ASUS ROG STRIX RX 6650XT OC ASUS ROG STRIX B550-F ASUS ROG STRIX 650G Phanteks Eclipse G360A Patriot Viper Steel 2x8GB 4000MHz CL19 Kingston NV2 500GB ID-Cooling SE 214XT ARGB GIGABYTE G24F-2 + Acer SA230ABI Akko 5075 RGB ASUS ROG Gladius III AimPoint Wireless V2 HyperX Cloud Core Cinsiyet Erkek 24 Mayıs 2021 #4 Galiba fan hızını siz arttırmışsınız.
Seyfullah Çakan Femtopat Katılım 24 Mayıs 2021 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mayıs 2021 #5 picl raknhocam dedi: Galiba fan hızını siz arttırmışsınız. Genişletmek için tıkla... Hiç bişeye dokunmadım size ricam dc varsa konuşalım yardımcı olun Erenla dedi: Ekran kartınızın termal macunlarını yenileyin ondan kaynaklı olabilir kasanızın temizliğini bakımını hava akışını ayarlayın. Genişletmek için tıkla... Dün yeniledim temizlik bakım herşeyinide yaptım ama afterburnerde bile ayar vermem rağmen son hızda çalışıyor F.Baha dedi: Fan hızını düşürün. Genişletmek için tıkla... Düşürsem bile olmuyor aynı kontrol edemiyorum
picl raknhocam dedi: Galiba fan hızını siz arttırmışsınız. Genişletmek için tıkla... Hiç bişeye dokunmadım size ricam dc varsa konuşalım yardımcı olun Erenla dedi: Ekran kartınızın termal macunlarını yenileyin ondan kaynaklı olabilir kasanızın temizliğini bakımını hava akışını ayarlayın. Genişletmek için tıkla... Dün yeniledim temizlik bakım herşeyinide yaptım ama afterburnerde bile ayar vermem rağmen son hızda çalışıyor F.Baha dedi: Fan hızını düşürün. Genişletmek için tıkla... Düşürsem bile olmuyor aynı kontrol edemiyorum