RX 470 Fanın Sesli Çalışması

Berat Arda61

Hectopat
RX470 ekran kartı kullanıyorum Aerocool V3X Advance kasa kullanıyorum 1 yıl oldu tam. Hiç temizlenmedi sadece ekran kartı fanlara saç kurutma makinesi ile temizlendi. Oyunlarda özellikle GTA V’te daha oyun yüklenirken fan 1200 RPM hızına ulaşıyor. Hiç temizlenmedi ama sistemi topladığımdan beri böyle sanki oyunlarda uçak kalkıyor. HDD kullanıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Önerim Asus Gpu Tweak II gibi programlardan ekran kartı fanının hızının düşürülmesi yönündedir.Evet ısınabilir fakat sisteme kasanız izin veriyorsa izin verdiği kadar fan takın derim ben şuana kadar bir sürü ekran kartı değiştirdim ve sizin yaşadığınız durumu bende yaşadım ve bu yöntemi kullandım sesten bende rahatsızlık duyduğum için rpm'i düşük olan fanlar kullandım ve ekran kartı bu sayede hem ısınmamış oldu hemde sessiz oldu.

Bundan sonrası beni biraz aşar yanlış bilgi vermek istemem ama sizin yerinizde olsam bunlar işe yaramaz ise servise vermek olurdu.

Konuyla pek yakın olmasada bi şey sormam gerek. Bu kasanın ön panleli nasıl çıkartılıyor? İçindeki fan düşmüş açıp temizlemem gerek.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı