Çözüldü RX 470 Mining Edition kart RX 570 olarak gözüküyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Demirasln16

Centipat
Daha fazla  
Öncelikle merhaba, geçenlerde ikinci el aldığım ASUS RX 470 4 GB mining Edition kartı bugün kullanabildim. Bilgisayarcıda taktırıp driverını kurmaya çalıştığında kart aygıt yöneticisinde sorun işaretiyle birlikte RX 570 olarak gözüküyordu CPU Zden baktığımdada aynı durum vardı. Bilgisayarcı bana chipsetinin bozulmuş olabildiğinin ihtimalini verdi. Format atıp deneyebilirsin dedi. Ben DDU ile bütün driverlarını sildim ve tekrardan yükledim fakat sonuç hala aynı. Bana göre önceki kullanıcı daha iyi bir performans vermesi için RX 570 BIOS'unu yüklemiş bunu nasıl düzeltebilirim driverlar yüklenmediği için ekran kartı yok gözüküyor ve oyun oynayamıyorum.

Dosya Ekleri

• cpuz.png
    cpuz.png
    57,8 KB · Görüntüleme: 20
  • görüntübağdaştırıcısı.png
    görüntübağdaştırıcısı.png
    2,8 KB · Görüntüleme: 17
Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Karttaki BIOS yüzünden öyle gözüküyordur belki. Fiziksel olarak kartın üstüne baktınız mı bellerkler ne marka diye?

Bilgilendirmek için geliyorum hocam TechPowerUp'dan indirdiğim BIOS numarasıyla şu anki BIOS numarası aynıymış.

570 driverına bakıyorum aynı 470 driverına bakıyorum aynı o zaman herhalde driverlarda mı var karttamı var anlamış değilim.

Şu an kartı hallettim BIOS'la hiç uğraşmadım BIOS'lar güncelmiş zaten araştırma yaptım ve bir video buldum
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
bu videoyu izleyin dosyayı indirin RAR'dan çıkarıp yönetici olarak başlatın ardından BIOS'unuz vesaire çıkacak tamam deyince driverlarınız yüklenecek ve yeniden başlatın ben böyle hallettim. İyi günler.
Şansınız varsa iade edin. Yoksa karta uygun BIOS'u bulup karta flashlamayı denyebilirsiniz. Karta sadece mining odaklı bir BIOS yazılmış olabilir.

Kartın BIOS'u bozuk, çalışan bir BIOS bulup yükleyip denemeniz lazım, kart tamamen görüntü de kesebilir, insanlar minig yapılmamış kart ararken siz mining edition kart almışsınız, sorun yaşamanız normal.
Hocam kartta mining yapılmamış aldığım kişi öyle dedi.Yükleyebileceğim bir bildiğiniz bios varsa önerirmisiniz.

Hocam kartta mining yapılmamış aldığım kişi öyle dedi.Yükleyebileceğim bir bildiğiniz bios varsa önerirmisiniz.
%99 yalan atıyor. Geri alıyorsa iade edin. Kartta mining yoksa neden farklı bir bios atılmış?

%99 yalan atıyor. Geri alıyorsa iade edin. Kartta mining yoksa neden farklı bir BIOS atılmış?

Haklısınız ama hiç şans yok şu an iade etmek için. Sadece şu an tek yapabileceğim bulabilirsem uygun bir BIOS yükleyeceğim. Bir de hocam BIOS'u buradan indirmeliyim değil mi Asus RX 470 VBIOS

Evet TechPowerUp sitesinden sizdeki modeli bulup oradan uygun BIOS'u indirebilirsiniz. BIOS yükleme esnasında görüntüyü varsa anakart üzerindeki on board grafikten almanızı tavsiye ederim.

Evet TechPowerUp sitesinden sizdeki modeli bulup oradan uygun BIOS'u indirebilirsiniz. BIOS yükleme esnasında görüntüyü varsa anakart üzerindeki on board grafikten almanızı tavsiye ederim.

Hocam bir sıkıntı var RX 470 mining driverlarında benim Memory type kartımın aynısı yok attığım linkteki Memory type Elpida fakat benimki Hynix bir sıkıntı olacağını düşünüyorum.

Hocam bir sıkıntı var RX 470 mining driverlarında benim Memory type kartımın aynısı yok attığım linkteki Memory type Elpida fakat benimki Hynix bir sıkıntı olacağını düşünüyorum.
Karttaki bios yüzünden öyle gözüküyordur belki. Fiziksel olarak kartın üstüne baktınız mı bellerkler ne marka diye?

Karttaki BIOS yüzünden öyle gözüküyordur belki. Fiziksel olarak kartın üstüne baktınız mı bellerkler ne marka diye?

Bilgilendirmek için geliyorum hocam TechPowerUp'dan indirdiğim BIOS numarasıyla şu anki BIOS numarası aynıymış.

570 driverına bakıyorum aynı 470 driverına bakıyorum aynı o zaman herhalde driverlarda mı var karttamı var anlamış değilim.

Şu an kartı hallettim BIOS'la hiç uğraşmadım BIOS'lar güncelmiş zaten araştırma yaptım ve bir video buldum
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
bu videoyu izleyin dosyayı indirin RAR'dan çıkarıp yönetici olarak başlatın ardından BIOS'unuz vesaire çıkacak tamam deyince driverlarınız yüklenecek ve yeniden başlatın ben böyle hallettim. İyi günler.

Çözüm

Yeni konular

Geri
Yukarı