Rx 470 Nitro+8 GB vs EVGA GTX 970 4GB

GTX 970 sürücülerle yavaşlatılmış bir kart. Muhtemelen RX 470'in gerisinde kalmıştır. Ancak böyle bir takasa girmenizi önermem. Mining kartı olabilir.

Coil whine sorunu var, 3.5 VRAM sorunu var ve en önemlisi her şey normal ve hiç bir darboğaz yokken FPS in droplanması 132 FPS den 1 FPSe gibi.
Coil Whine performansı etkileyen bir sorun değildir, o genelde MSI kartlarda var benim Asus Strix 970 kartımda yoktu. AMD'de de olabilir soğutucu ile ilgili bir şey çünkü, GPU ile ilgili değil. Rig'de bir aralar Evga 970 vardı onda da yoktu. Bu güne kadar sadece bir adet kartta coil whine ile karşılaştım o da mining rigde kullandığım MSI 1080'de vardı ama sadece 1 tanesinde.
Hayatımda öyle bir FPS drop yaşamadım ama netten araştırırsan yanan 100'lerce AMD kart ve driverlarla daha çok bozulan AMD kartları görebilirsin.
Mining yaparken AMD kartların BIOS'unu bile değiştiriyorlar çünkü kartların yanma riski yüksek ve çok fazla enerji harcıyor. Nvidia ile standart kartla mining yapıyorsun, bu nedenle mining yapsa bile Nvidai kartlarda sorun olmuyor (kartı serin tutuyorsa )
Görüldüğü gibi VRAM 4 GB Nvida sürekli yeni driver çıkarıyor. Bu sorun 2016'da çözülmüş zaten.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
GTX 970 sürücülerle yavaşlatılmış bir kart. Muhtemelen RX 470'in gerisinde kalmıştır. Ancak böyle bir takasa girmenizi önermem. Mining kartı olabilir.
Sürücülerle yavaşlatılmış mı? Kaynak gösterebilir misin ? Kesinlikle hatalı bilgi bu.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…