RX 470 Sistem Battlefield 1 FPS Düşme ve Kasma Sorunu

Helias

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba ben;
MSI RX 470, Intel i5 6500 ve 8 GB RAM kullanıyorum. FPS drop ve kasmalar yaşıyorum, çöl haritaları hariç RAM kullanımı 7,5-8 GB arası, CPU % 100-95 arası gidip geliyor. Ne ultra da ne de low ayarlarda, ne Full HD'de ne de 720p bir şey değişmiyor. Win 7 kullanıyorum, Win 10 Retail alsam sıkıntılar düzelir mi? Ya da 4 GB RAM alsam düzelir mi? Ne yapsam düzelir? (AMD 16.9.2 driver kullanıyorum)

Son düzenleyen: Moderatör:
%100 RAM ve CPU kullanımı olduğunda kasma olması normal. RAM ilave etmeniz gerek. 7 GB kullanım olanlara RAM almalarını söylüyorum, 7.5-8 diyorsunuz. Şişmiş artık boğazına kadar gelmiş, sistem donup kalmamış ne güzel. 4 GB alırsanız başka bir oyun 1-2 GB fazla kullandığında yine sıkıntı yaşayacaksınız. 8 GB alın bir süre kafanız rahat etsin en azından.

%100 RAM ve CPU kullanımı olduğunda kasma olması normal. RAM ilave etmeniz gerek. 7 GB kullanım olanlara RAM almalarını söylüyorum, 7.5-8 diyorsunuz. Şişmiş artık boğazına kadar gelmiş, sistem donup kalmamış ne güzel. 4 GB alırsanız başka bir oyun 1-2 GB fazla kullandığında yine sıkıntı yaşayacaksınız. 8 GB alın bir süre kafanız rahat etsin en azından.

RAM değiştireceğiz o kesin oldu artık, fakat işlemci de sıkıntı olur mu ya da oyuna patch gelmesini mi beklemeliyim?

Ben R7 m 360 2 GB kullanıyorum BF 1 FPS alıyorum. İşlemcim R5 ne yapsam bilemiyorum çıldırmak istiyorum RAM 12 GB.

Son düzenleyen: Moderatör:
RAM'ı yükseltmen gerek. Bir de artık güncelliğini yitirmiş Windows 7 yerine, daha stabil Windows 10'a geçmeni öneririm.

Bu arada sıcaklıklar ne alemde? Virüs vb. olabilir. Bilgisayarını taratmanızı öneririm.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı