RX 470 Sistem Düşünceleriniz

Son düzenleme:
Beyler gülün!! İ5 6400 ve RX 470 ile darboğaz yaşiyor!
Al gülersin
Adsız.jpg

İ5 6400 kesinlikle darboğaz yapmaz RX 470'le. Detayli bir virus taramasi yapin.
Bunun gibiler bilgisayara herhangi bir şey yapiyor, bilgisayari bozuyor sonra vay efendim bilgisayarima noldu?

Bu arada bu önemli bir durum. Ayri bir konu açip bu fotoğrafi atiniz. Eminim yardimci olacaklardir. Bilgisayarina herhangi bir şey olmuş olabilir. Pek yazilimsal bilgim yok. Ben yardimci olamayacağim. Ama böyle bir şey olmasi anormal. Dediğim gibi konu açiniz.

İ5 6400 kesinlikle darboğaz yapmaz RX 470'le. Detayli bir virus taramasi yapin.
Bunun gibiler bilgisayara herhangi bir şey yapiyor, bilgisayari bozuyor sonra vay efendim bilgisayarima noldu?

Bu arada bu önemli bir durum. Ayri bir konu açip bu fotoğrafi atiniz. Eminim yardimci olacaklardir. Bilgisayarina herhangi bir şey olmuş olabilir. Pek yazilimsal bilgim yok. Ben yardimci olamayacağim. Ama böyle bir şey olmasi anormal. Dediğim gibi konu açiniz.

Konu açtım kardeşim de çözümü yok gibi :S

GTA 5 Anlık Donmalar

Hocam teşekkür ederim tavsiyeniz için anakartı ASUS ile, işlemciyi 7100 ile değiştirdim.

500w'lık bir PSU'nun yeteceğini biliyorum hatta 450w SeaSonic almayı düşünüyordum ama ayrı ayrı almaya kalktığımda daha da fazla tutma durumu oldu. Şimdi tercih ettiğim kasanın görünüşünü ve içinde gelen güç kaynağının bilinen VS serisinden olmasını beğendim. Sizin aklınızda daha iyi bir kasa ve PSU varsa lütfen söyleyin. Şimdiden teşekkürlerç :)

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı