RX 470 Sistem Düşünceleriniz

Bu arada hayırlı olsun demedik hayırlı olsun :D.
Mavi ekransiz bol FPS'li ultra grafikli günler dilerim :D.

Cezam vardı sonra konuyu unutmuşum. Milletin açıklarını bulmuyorum. Sadece arkadaşa F/P olarak en iyisini göstermek isterken biri mantıksızca birşey söyleyip kafasını bozmasina sinir oluyorum. (Yanlış anlamayin size demiyorum genel olarak söylüyorum örnek veriyorum.)
Ayrıca Akasya soğutucular O.C için yetersiz kalır sıvı soğutma lazım i3 7350k için. Sıvı soğutmada minimum 250 TL. Mantığı kalmaz bu işin sonuçta iki çekirdek onun yerine B250 ve i5 7500 alır daha ucuza ve keyfime bakarım.
Hocam ben şahsen i3'te 6100 ve (artık)7100 üstünü gereksiz buluyorum. Daha fazla verebiliyorsan 2gerçek 2 sanal çekirdek değil 4 gerçek, fiziksel çekirdek alman daha mantıklı olur. Benim şu sistemim 3bin liraya mal olacak bana neredeyse, 300 daha koyabilseydim üstüne 6400 falan alırdım. Hayırlısı olsun ama ileride daha iyisini almak nasip olur hepimize. :)

Bu arada hayırlı olsun demedik hayırlı olsun :D.
Mavi ekrandır bol FPS'li ultra grafikli günler dilerim :D.
Teşekkürler :)

İşte bende onu diyorum 7350k gereksiz olur hem sonuçta 2 çekirdek ;).

Not : Mavi ekrandır yazmışım klavyenin azizliği düzelttim mesajı :D.

Nedense uzun uzun mesaj yazıp anlatmaya çalışıyorum biri çıkıp 2 kelimeyle benden iyi anlatıyor :D. Benim anlatmada sorun var :D.

Nedense ülkemizde İ3 6300-6320 veya 7300-7320 gibi modeller hiç görmedim. Sanırım satılmıyor. :D Hep 6100 ve 7100 gördüm. :D
:D Yurt dışında da tercih edilmiyor onlar hocam. Uluslararası anlaşabildiğimiz tek nokta 6100-7100 üstünün parasının hak etmediği yönünde.

@Silinen üye Güya bende bilgisayar alacaktım o kadar konu açtım şuan maddi sorunlar yaşıyorum bilgisayar işi yattı belki yaza alırım hem param yokken Ryze 'i bekleyeyim diyorum. Şuan Intel Core2 Quad Q8400'ümle pek mutlu değilim :D.

O değilde nedense hem AMD için yapılmış kartlar böyle daha ışıklandırmalı havalı felan canım çekiyor :D.

@Silinen üye Güya bende bilgisayar alacaktım o kadar konu açtım şuan maddi sorunlar yaşıyorum bilgisayar işi yattı belki yaza alırım hem param yokken Ryze 'i bekleyeyim diyorum. Şuan Intel Core2 Quad Q8400'ümle pek mutlu değilim :D.
İnşallah alırsınız, hem belki Ryzen çok iyi gelir pişman eder bizi i3 aldığımıza :) Ben de bu parçaları i5 661'li sistemden kurtulmak için alıyorum hiç sabrım kalmadı Şubat'ı falan beklemeye.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı