RX 470 sistem PUBG'de 15-20 FPS veriyor

Hocam merhaba hangi çözünürlükte ve grafik ayarlarında oynuyorsunuz birde Erangel, Sanhok gibi haritalarda ortalama kaç fps alıyorsunuz, herhangi bir kasma donma oluyor mu?

Hocam merhaba hangi çözünürlükte ve grafik ayarlarında oynuyorsunuz birde Erangel, Sanhok gibi haritalarda ortalama kaç fps alıyorsunuz, herhangi bir kasma donma oluyor mu?

Yardım etiğiniz için teşekkürler sorun çözüldü sorun ekran kartına giden kabloda erime varmış ondan.
Dostum ben R3 1200 ile sürekli drop yiyorum. Bu nasıl iş be?

Hocam ortalama kaç fps alıyorsun? Ryzen r5 1400 var bende de ortalama 55-60 ama bazen 30 lara kadar düşüyor? Bide ram hızın ne?
ddr3 1333 mhz düşük ayarda fps sınırını kaldırdım ekran kartı tam performansta çalışıyor işlemci 100 ekran kartı 95 100

e3 1220 v3 r3 1200 den daha iyi bildiğim kadarıyla

Dostum ben R3 1200 ile sürekli drop yiyorum. Bu nasıl iş be?

ddr3 1333 mhz düşük ayarda fps sınırını kaldırdım ekran kartı tam performansta çalışıyor işlemci 100 ekran kartı 95 100

e3 1220 v3 r3 1200 den daha iyi bildiğim kadarıyla
Tüm bench sitelerinde R3 1200 daha iyi gözüküyor.

DDR3 1333 MHz düşük ayarda FPS sınırını kaldırdım ekran kartı tam performansta çalışıyor işlemci 100 ekran kartı 95 100

E3 1220 V3 R3 1200'den daha iyi bildiğim kadarıyla

Hocam sağ ol yanıtladığın için ekran kartı ve işlemci kullanım değerlerin oldukça iyi tam verimde çalışıyor peki ortalama kaç FPS alıyorsun?

Bir de işlemciyi önerir misin Ryzen'den geçiş yapmaya değer mi?

Vala reis bu.

Hocam sağ ol yanıtladığın için ekran kartı ve işlemci kullanım değerlerin oldukça iyi tam verimde çalışıyor peki ortalama kaç FPS alıyorsun?

Bir de işlemciyi önerir misin Ryzen'den geçiş yapmaya değer mi?

Onu alacağına i7 4770 k alsan daha iyi bende geçis yaapacağım ucuz iyi işlemci ancak 8 çekirdek olmadığından kaybediyor.

Reyzenden geçiş yapmaya değmez reis ram DDR3 e düşürüyoraun

Reyzenden geçiş yapmaya değmez reis ram DDR3 e düşürürmek mantıklı değil işlemcini yükseltmen daha iyi olur

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı