RX 470 Sistem Tavsiyesi

MertOzdener

Hectopat
Sapphire RX 470 ekran kartli bir sistem toplayacagim. (Monitor dahil ve HDD hariç) butcem 3000-3200 civarında.
1487406727965.png
1487406733973.png

Ben böyle bir sistem topladım bu arada monitor FreeSync olursa daha iyi olur. Sizin tavsiyelerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
İşlemci İ5 6400 yapılıp ekran kartı RX 480 yapılabilir. Ayrıca güç kaynağı nerede ? Varsa ne kadarlık bir güç kaynağı ? Ayrıca Everest, Frisby gibi markalardan uzak durunuz. Kasa olarak başka bir modele yönelin.

Ya o değilde Everest kasalar o kadarda kötü değil. Bir kaç arkadaşım kullanıyor ve memnunlar. Sadece kasa olarak kullanabilirsiniz. Güç kaynağını kaliteli bir marka alabilirsiniz. Everest kasa kullanmıyorum ama kötü olduğunda düşünmüyorum açıkçası.

Ya o değilde Everest kasalar o kadarda kötü değil. Bir kaç arkadaşım kullanıyor ve memnunlar. Sadece kasa olarak kullanabilirsiniz. Güç kaynağını kaliteli bir marka alabilirsiniz. Everest kasa kullanmıyorum ama kötü olduğunu da düşünmüyorum açıkçası.
Her modelinde problem var. Kasalar çok fazla oynatılıp hareket ettirilmediği için sıkıntı yaşamamaları normal. Malzeme kalitesine indiğinde kalitesiz olduğunu fark ediyorsun. Ayrıca aynı fiyatlarda daha kaliteli markaların ürünleri varken neden alsın ?

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı