Arkadaşlar eskiden bu konuyu açmıştım monitörden kaynaklı olduğunu sanmıştım fakat monitörden kaynaklı değilmiş. Geçen RDR2 oynarken bir anda aşadaki gibi oldu ekran aynı şekilde HDMI to VGA kablosunu çıkartıp taktım sorunum düzeldi. (oyunun arkada sesi geliyor ve oynayabiliyorum ama ekran beyaz oluyor) bu sorunun sizce sebebi nedir? Arada sıradada ekran cozunurlugu kendiliğinden bozuluyor yani arada ekran tam sığmıyor. Yarısı siyah kalıyor. Aynı şekil HDMI kablosunu cıkart tak yapıyorum düzeliyor.
Ekran kartı son güncel seviyede ise geriye kalan kablolardan olabilir dönüştürücü ile kullanıyorsun sanırsam randıman da alamazsın pek, VRAM arızası vs değildir muhtemelen elinde başka ekran kartı var ise onunla dene bende de bu tür sorun vardı.
Ekran kartı son güncel seviyede ise geriye kalan kablolardan olabilir dönüştürücü ile kullanıyorsun sanırsam randıman da alamazsın pek, VRAM arızası vs değildir muhtemelen elinde başka ekran kartı var ise onunla dene bende de bu tür sorun vardı.
Uygulamasını indirin uygun driver kursun sistem ayrıca Windows sürümünü güncel tutun ikisini yaptıktan sonra kabloları değiştir olmuyorsa komple DDU ile sürücüleri kaldır yeniden kur baktın gene olmadı kartın ömrünü tamamlamıştır. Rx580 var bende
Uygulamasını indirin uygun driver kursun sistem ayrıca Windows sürümünü güncel tutun ikisini yaptıktan sonra kabloları değiştir olmuyorsa komple DDU ile sürücüleri kaldır yeniden kur baktın gene olmadı kartın ömrünü tamamlamıştır. RX 580 var bende.
Kartı geçenlerde 2.el bir şekilde aldım. VGA kablosunu değistim ondan kaynaklı değil. Aldığım 8pin biraz kalitesiz ondan kaynaklı olabilir mi yani tipkı plastik gibi hissettiriyor.
Kartı geçenlerde 2.el bir şekilde aldım. VGA kablosunu değistim ondan kaynaklı değil. Aldığım 8pin biraz kalitesiz ondan kaynaklı olabilir mi yani tipkı plastik gibi hissettiriyor.
Hocam DDU ile sürücüleri silip tekrar kurun hazır olsun sorun devam ediyorsa kablolardan olabilir dedim onlardan değilse pin kabloların kalitesizliğinden olabilir kartın düzgün oturduğunada emin olun.