Yaklaşık 2 haftadır bu sıkıntıyı yaşıyorum. Bilgisayar donuyor ve o esnada herhangi bir müzik açıksa dırr sesi çıkıyor ve maalesef reset atmak zorunda kalıyorum. Bu hatayı yapma sıklığı belli olmuyor bazen bilgisayarı ilk açtığım esnada bazen 2 saat sonra oluyor. Önerilmemesi açısından sürücü ve BIOS güncellemeleri tam, farklı işletim sistemlerini denedim sorun aynı şekilde devam ediyor. Daha önce bu ve buna benzer sıkıntı yaşayan veya önerisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
Bilgisayar özellikleri:
Bilgisayarın tüm parçalarını söküp temizledim termal macunlarını yeniledim ve sorun çözüldü. Sorun neydi bilmiyorum ama artık sıkıntı yok herkese teşekkür ederim. İyi geceler
Hocam Bendede RX470 var son güncellemeden sonra pubg ve bdo ya girdiğimde siyah ekran ardından monitörde sinyal yok yazısı alıyorum fanlarım maksimum devirde çalışıyor arkadaki güç tuşu ile kapatabiliyorum bilgisayarı bu tarz bi problem yaşıyor musun bu arada bende aynı sıkıntıyı yaşıyorum oyun sesi donarak sürekli tekrar ediyor.
Hocam Bendede RX470 var son güncellemeden sonra pubg ve bdo ya girdiğimde siyah ekran ardından monitörde sinyal yok yazısı alıyorum fanlarım maksimum devirde çalışıyor arkadaki güç tuşu ile kapatabiliyorum bilgisayarı bu tarz bi problem yaşıyor musun bu arada bende aynı sıkıntıyı yaşıyorum oyun sesi donarak sürekli tekrar ediyor.
bende aynı sorunu yaşıyordum bundan 6 ay önce msi gaming app indirip ordaki modlardan biriyle girdiğimde oluyordu bu problem sanırım gaming mode ile oyuna girince sorun çıkmıyordu.
Bilgisayarın tüm parçalarını söküp temizledim termal macunlarını yeniledim ve sorun çözüldü. Sorun neydi bilmiyorum ama artık sıkıntı yok herkese teşekkür ederim. İyi geceler