RX 470 ve Q9300 için 350W PSU yeter mi?

Lusyz

Kilopat
Yer
Samsun/Atakum
Darboğaz olacak hem de çok fazla, o yüzden ümitliyim. RX 470 1000TL'ye alacağım o yüzden her şeyi göze alıyorum aynı fiyatlara GT 1030 1050 gezdiği için. PSU'nun hangi v kanalından ne kadar amper verdiğini fotoğraf olarak koyacağım. Şimdiden teşekkürler.

Dosya Ekleri

• IMG_20230505_235205.jpg
    139,7 KB · Görüntüleme: 52
Son düzenleyen: Moderatör:
Güç kaynağını değiştirmen gerekecek gibi duruyor. 6/8 pin ekran kartı kablos bulunmuyor.

Molex to pin alırız sorun değil. Güç kaynağını değiştiricez gibi sanırım.
Molex to pin gibi çözümler hiç sağlıklı değil. Güç kaynağını değiştirmek en sağlıklı çözüm.

Değiştirsen iyi olur 6/8 pin yok bu arada Molex to pin çok uzun ömürlü ve güvenli olmuyor.

@Yener K. hocam PSU yetmeyecek sanirim islemci TDP 95W bu yuzden RX 460 dusmek mantikli midir? 400W yeter mi? Uyguna buldum ASUS markali bir 400W.

Son düzenleyen: Moderatör:
RX 460 zaten bu işlemci için daha iyi olur. RX 470 fazla ağır gelir.

O RX 470 büyük ihtimalle Mining Edition olabilir.

O RX 470 büyük ihtimalle mining Edition olabilir.

Evet oyleymis hocam. Ne yapmami onerirsiniz? RX 460 almak daha mantikli geldi bana ama aralarindaki farkta cok fazla.

@Yener K. son karar olarak RX 460 alacağım. 4 GB mi almalıyım 2 GB mi? RX 460 kartinin Max 2 GB isleyebildigini duydum 4 GB olayi duzmece diyorlar. Sizin degerli onerinizi bekliyorum.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…